Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Eurogroup: Οριστική διευθέτηση για ο χρέος θέλει η κυβέρνηση από τη σημερινή συνεδρίαση
Να ελαφρύνει το βάρος του Μακεδονικού θα προσπαθήσει τις επόμενες ώρες η κυβέρνηση, στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας στο Eurogroup που ξεκινά το απόγευμα. Μια συνάντηση της ευρω-ομάδας που μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορική αν ληφθούν οι αποφάσεις για το χρέος που αναμένει η κυβέρνηση.
Το αγαπημένο ξενοδοχείο του Τραμπ καλείται να αποκαλύψει τα μυστικά του
Μαζεύοντας τα... κομμάτια του Τραμπ
Η σκλήρυνση κατά πλάκας θέλει καλή ψυχολογία
ΝΔ: Είμαστε εδώ ως κόμμα για να υπερασπιστούμε το εθνικό συμφέρον
Προφυλακίστηκαν πέντε άτομα για τα «μαϊμού» διπλώματα στη Λαμία
Με σανό και κάρβουνο υποδέχθηκαν τον Φάμελλο στη Μεγαλόπολη
Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι της ΔΕΗ περίμεναν τον κ. Φάμελλο με άγριες διαθέσεις και μεταξύ άλλων του ζήτησαν δια αντιπροσωπείας να φύγει από την πόλη τους, αυτή τη φορά όχι διαμαρτυρόμενοι για το Σκοπιανό -όπως έχουν συνηθίσει τις τελευταίες ημέρες κυβερνητικά στελέχη- αλλά γιατί η κοινωνία είναι εξαγριωμένη με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ.
Διάταγμα Τραμπ: Τα παιδιά θα κρατούνται με τους μετανάστες γονείς τους
Καναδάς: Τον Οκτώβριο νομιμοποιείται η κατανάλωση και χρήση κάνναβης
Ετσι, ο Καναδάς θα γίνει η πρώτη χώρα του G7 που θα επιτρέπει τη χρήση της ναρκωτικής ουσίας για ψυχαγωγικούς σκοπούς, και η δεύτερη παγκοσμίως μετά την Ουρουγουάη.