Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
DW: Η ανάγκη της Μέρκελ ευκαιρία του Τσίπρα;
Deutshce Welle: «Το δίλημμα» του Μητσοτάκη
Αγωγή κατά Καμμένου από πρώην υποψήφιο των ΑΝΕΛ
Στον ανακριτή απολογείται ο Αρτέμης Σώρρας
Στις φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια κάθειρξη, για τη δράση της 17 Νοέμβρη συνοδευόταν από τη σύζυγό του και το γιο του, ενώ δεν προέβη σε κάποια δήλωση.
Οριστική διευθέτηση για το χρέος θέλει η κυβέρνηση από το Eurogroup
Να ελαφρύνει το βάρος του Μακεδονικού θα προσπαθήσει τις επόμενες ώρες η κυβέρνηση, στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας στο Eurogroup που ξεκινά το απόγευμα. Μια συνάντηση της ευρω-ομάδας που μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορική αν ληφθούν οι αποφάσεις για το χρέος που αναμένει η κυβέρνηση.
Διάταγμα Τραμπ: Τα παιδιά μεταναστών θα κρατούνται με τους γονείς τους
Απόπειρα απόδρασης και στο Α.Τ. Γλυφάδας για τους Αλβανούς δραπέτες της Αργυρούπολης
Νέα στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στα λεωφορεία 11:00 με 17:00
Μπαράζ εμπρησμών σε μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής
Οι πρώτες δύο επιθέσεις σημειώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκαν στις 3:17 τα ξημερώματα.