Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γερμανία: Νεκρή μετά από επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο
Συλλήψεις τεσσάρων κρατικών στελεχών για κύκλωμα πλαστών διπλωμάτων οδήγησης
Τραμπ: Θαυμασμός προς τον Κόντε για τη στάση του στο μεταναστευτικό
Ελλάδα: 1 στους 3 μαθητές δέχεται σωματικό bullying και οι μισοί λεκτικό
Σκουρλέτης: Κατηγόρησε τη ΝΔ για πατριδοκαπηλεία
Επίθεση - μέσω twitter - Τσίπρα στον Κ. Μητσοτάκη
Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε μέσω Twitter o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε πως «εμπόριο πατριωτισμού και πατριδοκαπηλίας στην παράταξη της Αριστεράς δεν θα κάνετε κ.
Ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας κατά Κ.Μπαρμπαρούση
Ιταλία: Αμερικανικό πολεμικό θα μεταφέρει μετανάστες στην Ιταλία
ΟΟΣΑ: Η ταξική διαστρωμάτωση ανά τον κόσμο
Πάιατ: Σύμμαχος κλειδί η Ελλάδα για τις ΗΠΑ
Το μήνυμα ότι οι ΗΠΑ θεωρούν την Ελλάδα σύμμαχο-«κλειδί» σε μια αποσταθεροποιημένη περιοχή και πυλώνα σταθερότητας, στον οποίο επενδύουν ως μέρος του στρατηγικού τους σχεδιασμού για την ενδυνάμωση της Δυτικής Συμμαχίας, έστειλε από το βήμα του ετήσιου συνεδρίου του Economist, ο αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ.