espa pkm

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2026, 11:35:21 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Φινλανδικό δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβια τον Αμπντεραχμάν Μπουανάν, έναν Μαροκινό αιτούντα άσυλο η αίτηση του οποίου είχε απορριφθεί, επειδή μαχαίρωσε μέχρι θανάτου δύο γυναίκες και τραυμάτισε άλλους οκτώ ανθρώπους πέρυσι στην πρώτη τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στη σκανδιναβική χώρα.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ θεωρεί ότι είναι αναγκαίος ο διάλογος μεταξύ των χωρών μελών της Συμμαχίας και της Ρωσίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή ότι διευθέτησε «σε μεγάλο βαθμό» το πρόβλημα με τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας, λέγοντας ότι εγκατέστησε απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τον ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, με τον οποίο έχουν «καλή χημεία».
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 17:50

Στάσεις εργασίας στον ΟΑΣΑ

Νέες στάσεις εργασίας προγραμματίζουν για την επόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, οι οποίοι λένε «όχι» στο κλείσιμο του Α/Σ Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Την Τρίτη θα πραγματοποιήσουν στάση από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Στα επακόλουθα της επίλυσης ονοματολογικού της πΓΔΜ από τους «πατριδοκάπηλους» και τους «επαγγελματίες λαϊκιστές», που επί 26 συναπτά έτη τροφοδοτούσαν ένα τεχνητό αδιέξοδο, αναφέρεται με διαδοχικα tweets, η περιφερειάρχης Αττικής και μέλος της ΚΕ του ΠΣ ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου.
Σήμερα πριν το πέρας της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης αναμένεται να καταθέσει η ΝΔ την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.
Με αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης τις αναφορές για τη στάση του «Ποταμιού» στη πρόταση δυσπιστίας που συζητείται στη Βουλή.

«Στο Ποτάμι δεν έχουμε λάβει κανένα μήνυμα που να μας λέει τι να κάνουμε στην ψηφοφορία του Σαββάτου.
Εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής, διαβιβάζοντας - βάσει του άρθρου 30 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας - στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο τα πρακτικά της σημερινής ομιλίας στη Βουλή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ.
«Η συμφωνία που έχουμε μπροστά μας έχει λάβει κάθε πρόνοια ώστε το εθνικό συμφέρον να μην διακινδυνεύσει. Η συμφωνία μεταχρονολογείται στην πράξη ώστε να εξασφαλιστεί κάθε εγγύηση», ανέφερε μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και τόνισε ότι η συμφωνία λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα, θεραπεύει ένα τραύμα, αποσυμπιέζει τα βόρεια σύνορά μας.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προκειμένου να ενημερωθεί ο δεύτερος για τα όσα έχουν συμφωνηθεί με την ηγεσία της ΠΓΔΜ.

Ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, σε γραπτή δήλωση αναφέρει ότι ο κ.