espa pkm

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2026, 11:20:04 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 09:48

Θέση εργασίας στην Euroagro A.E.

Η EUROAGRO Α.Ε. , Εταιρία Εμπορίας Αγροεφοδίων και Μελετών, ζητά για άμεση πρόσληψη Γεωπόνο A.E.I. ή Τ.Ε.Ι. για θέση στο Εμπορικό Τμήμα της εταιρίας στο Κιλκίς.

Απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων :

√ 3ετή προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση

√ Πολύ καλή γνώση και χρήση  Η/Υ 

√ Δίπλωμα οδήγησης

Παρακαλούμε αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα υπ'όψιν Νικολέτας Κεσογλίδου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η δεξιά πτέρυγα του κυβερνητικού συνασπισμού στη Γερμανία σκοπεύει να δώσει τελεσίγραφο στη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, ώστε να σταματήσει την είσοδο προσφύγων και μεταναστών στη χώρα, ενώ στην περίπτωση που η ίδια δεν συμφωνήσει, η χώρα κινδυνεύει να βυθιστεί σε πολιτική κρίση.
Στη φυλακή οδηγήθηκε την Δευτέρα ο σύζυγος της αδελφής του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας, Ινιάκι Ουρντανγκαρίν, ο οποίος έχει καταδικασθεί σε κάθειρξη πέντε ετών και δέκα μηνών για υπεξαίρεση,

Όπως έγινε γνωστό ο σύζυγος της Ινφάντα Κριστίνα βρίσκεται στην φυλακή της Μπριέβα, σε απόσταση 108 χιλιομέτρων από την Μαδρίτη, διευκρίνισαν πηγές της διοίκησης των φυλακών.
Ο ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε και ο υπουργός Εξωτερικών Έντσο Μοάβερο Μιλανέζι θέλησαν να συγχαρούν τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, για τη συμφωνία που υπεγράφη στις Πρέσπες.
Εκατοντάδες Αφγανοί έφτασαν εξαντλημένοι σήμερα Δευτέρα στην Καμπούλ αφού διέσχισαν στη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού τη χώρα με αίτημα την ειρήνη με τους Ταλιμπάν.

Στην πορεία, όπου συμμετείχαν μόνο άνδρες, πήραν μέρος δάσκαλοι, φοιτητές, θύματα του πολέμου ακόμη και ένας άνδρας σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Με ένα μήνυμά του στο Facebook επέλεξε να ευχαριστήσει ο Πύρρος Δήμας όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον ίδιο και την οικογένειά του μετά τον θάνατο της συζύγου του, Αναστασίας.

Ανεβάζοντας στον προσωπικού του λογαριασμό στο Facebook μια κοινή τους φωτογραφία ο Πύρρος Δήμας αναφέρει, ότι η γυναίκα του πάλεψε τρία χρόνια με την επάρατη νόσο.
«Παίρνουν ρίσκο, γιατί μας εμπιστεύονται, ότι αυτά που λέμε τα εννοούμε» τόνισε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, αναφερόμενος στην πΓΔΜ και στα επόμενα βήματα μετά την υπογραφή της συμφωνίας για το ονοματολογικό.
Σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουνίου, συνεχίζονται οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ, οι υποψήφιοι των οποίων διαγωνίζονται στα μαθήματα Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Ηλεκτρικές Μηχανές, Υγιεινή και Καλλιέργεια Ανθοκομικών Φυτών.

«Η ελληνική πλευρά έδωσε χρόνο στην γείτονα για ζύμωση και επικοινωνία του θέματος, γιατί η κατάσταση δεν ήταν ρόδινη» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ενώ ερωτηθείς για το αν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, απάντησε ότι «ο εξαναγκασμός για περισσότερες παραχωρήσεις δεν θα ήταν σώφρων, καθώς θα οδηγούσε σε κατάρρευση της συμφωνίας».

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί Δευτέρα και Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ινδίας Ραμ Ναθ Κοβίντ (Ram Nath Kovind), ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Το πρόγραμμα του Ινδού Προέδρου ξεκινά στις 10 το πρωί με την τελετή κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.