espa pkm

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2026, 9:45:17 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πίσω χρονικά πηγαίνει τη συμφωνία για την ονομασία της πΓΔΜ η κυβέρνηση Ζάεφ με αποτέλεσμα το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα στον Αλέξη Τσίπρα, να μετατίθεται και πάλι για αργότερα.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θα εκλεγεί από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία, ενώ το κυβερνών κόμμα AKP προβλέπεται ότι θα χάσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία του στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Ιουνίου, κατέδειξε η δημοσκόπηση του ινστιτούτο Gezici που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από δικαστήριο της Στοκχόλμης ένας Ουζμπέκος που είχε αιτηθεί άσυλο στη Σουηδία και ο οποίος, αφού ριζοσπαστικοποιήθηκε, οδήγησε ένα φορτηγό σε έναν πεζόδρομο της σουηδικής πρωτεύουσας, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους.
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 21:00

Πούτιν: Δεν κουράστηκα ακόμη

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συνομιλώντας την Πέμπτη για 16η φορά με τους Ρώσους πολίτες μέσω της «απευθείας γραμμής» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της διαδοχής του επισημαίνοντας «δεν κουράστηκα ακόμη, τον διάδοχό μου θα τον ορίσει ο λαός».

Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχθηκε στο γραφείο του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Για τον κουφοντίνα διαδηλωναν σε εμενα pic.twitter.com/QJKq1Cc9Yo

— Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) June 7, 2018

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε και βίντεο την ώρα που αποχωρούσαν οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι πέταξαν τρικάκια υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Το νομοσχέδιο αυτό μας πάει πίσω και αποτυπώνει τον σκοταδισμό που χαρακτηρίζει αυτήν την κυβέρνηση για τα ζητήματα της εκπαίδευσης» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Εξακολουθεί να μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε, από άγνωστη αιτία, σε δασική περιοχή, δυτικά της μονής Χιλανδαρίου, στο Αγιον Ορος.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της Πυροσβεστικής που έσπευσε άμεσα λαμβάνουν μέρος 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα, αποτελούμενο από 14 άτομα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη τύπου Καναντέρ.

Πίσω χρονικά πηγαίνει τη συμφωνία για την ονομασία της πΓΔΜ η κυβέρνηση Ζάεφ με αποτέλεσμα το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα στον Αλέξη Τσίπρα, να μετατίθεται και πάλι για αργότερα.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς