Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κάθειρξη 16 χρόνων με αναστολή για τον παραολυμπιονίκη Βασιλη Τσαγκάρη
Τόσκας: Έμφαση στην πρόβλεψη και πρόληψη των πυρκαγιών
Μέρκελ: Συμφωνία γα τις μεταρρυθμίσεις της ΕΕ έως τα τέλη Ιουνίου
«Πιστεύω ότι θα προσεγγίσουμε ο ένας τον άλλον και στo θέμα της μεταρρύθμισης της νομισματικής ζώνης» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, στο Βερολίνο, σε παρέμβασή της στο «Europa Forum», το οποίο διοργάνωσε το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο WDR, με το βλέμμα στραμμένο στην εκκρεμούσα γαλλο-γερμανική συμφωνία.
Νετανιάχου: Το καθεστώς Ασαντ δεν είναι πλέον προφυλαγμένο
«Νομίζω ότι ο Άσαντ πρέπει να το λάβει αυτό υπόψη του (…) Τώρα που ο πόλεμος τελείωσε, που το Νταές (Ισλαμικό Κράτος) εξουδετερώθηκε και που ο Άσαντ προσκαλεί το Ιράν ή του επιτρέπει να έρθει με τη πρόθεση να επιτεθεί στο Ισραήλ, να έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει το Ισραήλ από τη συριακή επικράτεια, ο Άσαντ δεν είναι πλέον προφυλαγμένος, το καθεστώς του δεν είναι πλέον ασφαλές», διαμήνυσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους στο London Policy Exchange.