Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ζεσταίνεται το κλίμα για την αξιοποίηση των Περιφερειακών Αεροδρομίων
Τουσκ κατά Τραμπ για εμπορικό πόλεμο και Ιράν
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, «έχει απαλλάξει την Ευρώπη από όλες τις ψευδαισθήσεις» με τη διαμάχη για το εμπόριο και την αποχώρηση από τη συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν.
ΗΠΑ: Eγκρίθηκε ο διορισμός της νέας διευθύντριας της CIA
ΚΕΔΕ: Αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Θεσσαλονίκη: Πράσινο φως για τη νέα μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων
«Θα υπογράψουμε τη μελέτη και στο τέλος του χρόνου ανατολικά της Θεσσαλονίκης θα δημοπρατηθεί το μεγάλο έργο της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων», τόνισε χαρακτηριστικά, από το Παρίσι, όπου βρίσκεται αντιπροσωπεία του Φορέα, μαζί με δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας, για επισκέψεις σε δομές διαχείρισης αποβλήτων.
Θερινά σχολεία για μαθητές από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών
Μέσα από ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που καλύπτει πολλούς τομείς των φυσικών επιστημών- μηχανική & εφαρμογές, ηλεκτρομαγνητισμό, σχετικότητα, κβαντική Φυσική, κοσμολογία, τοπολογία & περιβάλλον, αστροφυσική, αστρονομία, νανοτεχνολογία, Cern- οι διοργανωτές στοχεύουν να βοηθήσουν τους μαθητές να εκτιμούν το φυσικό κόσμο και να συμβάλλουν στη λήψη αποφάσεων σε σχέση με τις μεταβολές που επιφέρει η ανθρώπινη δραστηριότητα σε αυτόν.
Το μουσείο της Βεργίνας, μία εκδρομή και μία καταγγελία
Αλλαγή Συντάγματος Σκοπίων και απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών, τα θέματα που έθεσε ο Κ. Μητσοτάκης στο ΕΛΚ
«Αποτελεί στρατηγική επιδίωξη της χώρας μας η είσοδος των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.
Επισκέφτηκε τους δύο φυλακισμένους έλληνες στρατιωτικούς ο Ν. Βούτσης
ΟΑΣΘ: Δωρεάν φάρμακα στους μετανάστες
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, η διοίκηση του Οργανισμού, αντιλαμβανόμενη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στις δομές φιλοξενίας προσφύγων στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να ενισχύσει με αυτό τον τρόπο τις ιατρικές υπηρεσίες στο συγκεκριμένο κέντρο.