Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο μονόλογος του Τραμπ απέναντι σε 50 ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές
Στον μονόλογο του ο αμερικανός πρόεδρος έδωσε στους γερουσιαστές ένα πολύ καλό μάθημα για το πώς να κωλυσιεργούν πολιτικά, ενώ παρέκαμψε το ζήτημα που προέκυψε με τις απρεπείς δηλώσεις μιας υπαλλήλου του Λευκού Οίκου για την κατάσταση της υγείας του βετεράνου ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Τζον Μακέιν, όπως αναφέρει το Politico.
Λιμενικοί Πάτρας: Επιτέλους ήρθε η άνοιξη στο λιμάνι
Κέρκυρα: 20 χρόνια κάθειρξη σε 56χρονο για παιδεραστία εις βάρος 14χρονης
Ο 56χρονος είχε έρθει στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές με μία δεκατετράχρονη, που αρχικά την παρουσίασε ως κόρη του.
Εκδήλωση για συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Κάραβελ
Επισκέπτεται τους δύο φυλακισμένους έλληνες στρατιωτικούς ο Ν. Βούτσης
Καλιφόρνια: Γονείς-σαδιστές βασάνιζαν τα 10 παιδιά τους
Νέο σπίτι της φρίκης, σε μια υπόθεση που θυμίζει πολύ αυτή της οικογένεια Τέρπιν, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από σύλληψη άνδρα στην Καλιφόρνια με τις κατηγορίες της «μακράς και συνεχούς ιστορίας σοβαρής σωματικής και συναισθηματικής κακοποίησης» των 10 παιδιών του ηλικίας μεταξύ 4 μηνών και 12 ετών, σύμφωνα με την αστυνομία του Φερφιλντ της Καλιφόρνια.
Τerminal Link SAS:Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης κύριο σταυροδρόμι
Φως στις συνθήκες εργασίας του μόντελινγκ από τη Model Law
Πρόβλημα διαρροών στο Λευκό Οίκο
Ουρές καταναλωτών στη ΔΕΗ λόγω… ΕΛΤΑ
Μια απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες καταναλωτές οι οποίοι τόσους μήνες πλήρωναν τους λογαριασμούς του ρεύματος της ΔΕΗ μέσω των ΕΛΤΑ.
Για την ιστορία να πούμε ότι τα ΕΛΤΑ παρακρατούσαν τα ποσά με αποτέλεσμα τόσο τα νοικοκυριά όσο και οι επιχειρήσεις να εμφανίζονται ως ληξιπρόθεσμοι οφειλέτες αν και έχουν πληρώσει κανονικά το ποσό του ρεύματος που τους αναλογεί.