Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 21:08
Εθνικός και σίγουρος
Κάτι από... Αγγλία θύμισε το παιχνίδι του Σαββάτου στη Χαλάστρα, όπου ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-3 του Καμπανιακού. Έτσι απέκτησδε αέρα 12 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και του απομένει μια ν΄θκη στι8ς υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.
Η αναμέτρηση είχε εντυπωσιακό ρυθμό και η διακύμανση του σκορ κρατούσε τους θεατές στην... τσίτα. Η ομάδα του Κιλκίς αποδείχτηκε πιο... δυνατή και πήρε τη νίκη, ενώ στον Καμπανιακό το αποτέλεσμα έφερε γκρίνια.
Το ματς να ξεκίνησε ιδανικά για τον Καμπανιακό. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους μόλις στο 4’ ο Υψηλός αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πεχλιβάνης έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Μάλιστα, στο 8’ ο Στεφανίδης ύστερα από ατομική ενέργεια έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που στο 42’ με τον Γκέρτσο πήραν «αέρα» δυο τερμάτων (3-1). Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Καμπανιακός ξαναμπήκε στο ματς καθώς μείωσε σε 3-2 στο 48’ με τον Υψηλό, ενώ στο 62’ ο Βαρότσης έφερε το ματς στα ίσια. Όμως ο Εθνικός είχε την «απάντηση» και στο 64΄πήρε προβάδισμα με τον Στεφανίδη και στο 75’ ο Δημητρακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5-3.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Χατζηδάκης, Φοιτάς, Σαρίδης (46΄ Παπάζης), Κουντουράς, Ραγκαβίνας, Τσακίρης, Κουκουλέκης, Βαρότσης, Χρήστου (71΄ Ψαράς), Υψηλός, Γιαννακόπουλος (46΄ Σιδηρόπουλος)
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Δ. Ορφανός): Τεντώνης, Γραικός, Αλμπάνης, Χ. Λουιζίδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Παπαδόπουλος, Στεφανίδης, Γκέρτσος (73΄ Γαλάνης), Πεχλιβάνης (72΄ Δημητρακόπουλος), Κρυστάλλης (69΄ Μπουζούρας)



