Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 9:44:33 μμ
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 20:34

7ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Κιλκισιακού και των Ακαδημιών του 20 & 21/11/2021

Με δύο νίκες και μία ισοπαλία συνεχίστηκε το 7o Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της φετινής σεζόν, στο οποίο αγωνίστηκαν η Ανδρική, η Γυναικεία και το τμήμα Κ16 της ακαδημίας μας. Η Ανδρική ομάδα πέρασε νικηφόρα από αυτή την αγωνιστική, ενάντια στον Αστέρα Μ. Βρύσης, στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης με σκορ 0-4. Η Γυναικεία μας ομάδα, ήρθε σε ισόπαλο αποτέλεσμα με την Βασίλισσα της Θράκης στο γήπεδο του Ατέρμονα, ενώ ο αγώνας της Κ16 ενάντια στον ΣΦΚ Πιερικό, έδωσε το θετικό πρόσιμο στην ακαδημία μας, καθώς το τμήμα μας έφυγε από το εκτός έδρας παιχνίδι της με 3 βαθμούς!

 

 

Ανδρική Ομάδα:  Αστέρας Μ.Βρύσης – Α.Ο. Κιλκισιακός 0-4

6η Αγωνιστική Α1' ΕΠΣ Κιλκίς

Σε μία δύσκολη έδρα, η ομάδα του Κιλκισιακού, επικράτησε με 0-4 του Αστέρα Μ. Βρύσης σε ένα ματς όπου η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Με πολλές χαμένες ευκαιρίες και δίχως να απειληθεί ουσιαστικά από την αντίπαλη ομάδα. Στο ματς του Σαββάτου, το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ήταν ο Ντέμε Αντρέας και ο Αθανασίου Γρηγόρης για το λόγο ότι ο κ.Αβραμίδης Γιώργος ήταν σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ευχαριστούμε την Μεγάλη Βρύση για την φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Διαμόρφωση Σκορ:

0-1 Τσουφλίδης Φώτης  στο 35’  

 0-2 Ρωμανίδης Παναγιώτης στο 50΄          

 0-3 Τσουφλίδης Φώτης στο 85’

 0-4 Νίκος Μπελίτσας στο 89’

 

Γυναικεία Ομάδα: A.O. Kιλκισιακός – Βασίλισσα Θράκης 1-1

5η Αγωνιστική Β’ Κατηγορία Γυναικών

Σε ένα ματς με έντονους ρυθμούς, η Γυναικεία μας ομάδα δεν κατάφερε να αποσπάσει τους 3 πολυπόθητους βαθμούς από την Βασίλισσα της Ξάνθης. Παρόλο που η απόδοση της ομάδος μας ήταν πολύ καλή, η αντίσταση του αντιπάλου, ήταν αυτή που εμπόδισε την ομάδα μας να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Παρόλο το αποτέλεσμα, βρισκόμαστε σε μία καλή βαθμολογικά θέση, συνεχίζουμε απτόητες την υπέρτατη αυτή προσπάθεια.

Ευχόμαστε στην Βασίλισσα της Θράκης, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Διαμόρφωση Σκορ:

 0-1 Χατζηγεωργιάδου Φωτεινή

 1-1 Βασίλισσα Θράκης

 

Κ16:  ΣΦΚ Πιερικός – Α.Ο. Κιλκισιακός 1-2

4ος Όμιλος Κ16 ΕΠΣ Μακεδονίας

   Με αποστολή 18 ποδοσφαιριστών και με την εικόνα της ομάδος να είναι πολύ καλή, η ομάδα του κ. Δαϊλίδη, πέρασε νικηφόρα από τον Πιερικό, στο γήπεδο του Ανατολικού στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας!

   Στο πρώτο τέταρτο υπήρχε περισσότερη κατοχή μπάλας, από την μεριά του Πιερικού, όμως κατά την συνέχεια του αγώνα, η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5ο λεπτό.

Στο 33', ήρθε η ισοφάριση με πλασέ του Τζίκο και στο 62' με κοντινό πλασέ του ίδιου παίκτη, η ομάδα μας κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να φύγει με τους 3 βαθμούς από το εκτός έδρας παιχνίδι της!

Αγωνίστηκαν οι παρακάτω:

Μωυσίδης, Αλμασίδης Κ., Αλμασίδης Γ., Μιλεούνης, Ξυγαλατάς,Κυπρίτης, Παπαδόπουλος, Πόζντνιακ, Χρυσοχόου, Γυριχίδης, Ιωαννίδης, Βασιλείου, Σαμανίδης, Κουσίδης, Αρναουτίδης, Σόφης, Τζίκο.

Ευχαριστούμε τον Πιερικό για την όμορφη φιλοξενία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.