Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 11:15:14 πμ
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 21:57

Αγώνας με ιερό σκοπό στο Πολύπετρο

Συντάκτης:

Ένας αγώνας για σημαντικό σκοπό διεξήχθη στις 06.06.2018 στο γήπεδο Πολυπέτρου ανάμεσα στους βετεράνους ΠΑΪΚΟΥ Γουμένισσας και τους βετεράνους Θεσσαλονίκης με παρουσίες λαμπρών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, Ηρακλή, Καλαμαριά και Μακεδονικού.Ο σκοπός ήταν ιερός!
Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων δόθηκε στην κα. Κλειώ Βαλτάκη για το κοινωνικό φαρμακείο Γουμένισσας, ενώ με τα υπόλοιπα έσοδα εξασφαλίστηκαν οι επόμενες θεραπείες του τερματοφύλακα μεταξύ άλλων και της Γουμένισσας κ. Γιάννη Τσόνογλου που δίνει τον δικό του αγώνα.
Στο τέλος ακολούθησε γεύμα στη κεντρική πλατεία της Γουμένισσας.

Βραβεύσεις:
Πρώτος βραβεύτηκε ο κος Δημήτρης Σλιουπκίδης που σε ηλικία 76 ετών τιμά την φανέλα του ΠΑΪΚΟΥ. Δεύτερη βράβευση ήταν αυτή του κου. Θέμη Καπουσούζη για τη πολυετή προσφορά στο σύλλογο μας!
Ευχαριστήσουμε τον Τάκη Καρατζιά «Ταβέρνα ο Γιώργος» για την άψογη φιλοξενία καθώς και τον Μακεδονικό Πολυπέτρου για την παραχώρηση του γηπέδου για τον πολύ σημαντικό αγώνα.
Επίσης ευχαριστούμε τον Νίκο Καζακίδη και Λάζαρο Καραστογιάννη που ήταν η διαιτητές του ποδοσφαιρικού αγώνα καθώς και όλους τους συντελεστές που συμμετείχαν σε αυτόν.