Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 4:25:28 μμ
etpa
Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 20:46

Αλέξανδρος Κιλκίς: Επιστροφή στα γήπεδα!

Συντάκτης:

Η υπομονή που έκαναν οι μικροί μας φίλοι ήταν τεράστια, αλλά και το χαμόγελό τους που επέστρεψαν στις προπονήσεις ακόμη μεγαλύτερο!

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς επέστρεψε στις προπονήσεις, με το Αθλητικό μας Κέντρο να υποδέχεται το απόγευμα της Δευτέρας πλήθος παιδιών!

 

Φυσικά πάντα τηρώντας όλα τα μέτρα που υπάρχουν από το αρμόδιο υπουργείο, οι ποδοσφαιριστές μας επανήλθαν έπειτα από 6.5 ολόκληρους μήνες.

Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν με "σταθμούς", με δύο προπονητές πάντα σε κάθε τμήμα, με τις προπονητικές μονάδες να είναι ανάλογες με την αγωνιστική «ετοιμότητα» των παιδιών!

 

«Παπάκια» και «Δελφίνια» στις πισίνες!

Πρώτη εβδομάδα προπονήσεων για την Ακαδημία Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς, και ήδη τα "Παπάκια" και τα

"Δελφίνια" άρχισαν να γεμίζουν τις πισίνες του Alexandros Sports Center.

Για αυτή την πρώτη εβδομάδα, οι προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή,  ενώ μπορείτε να κρατήσετε τη δική σας θέση στο 23410 70313, και στην γραμματεία του Συλλόγου!

 

Στις επάλξεις και το Τμήμα Στίβου!

Στις προπονήσεις επανήλθε την Δευτέρα το Τμήμα Στίβου "Μίνι" του Αλέξανδρου Κιλκίς. Ο κ. Ανδρέας είδε με χαρά πολλά παιδιά να βρίσκονται στο Alexandros Sports Center, και να διασκεδάζουν με διαδραστικά παιχνίδια!

Οι προπονήσεις για το Αγωνιστικό και Προαγωνιστικό Τμήμα συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στο γήπεδο του Σαλάτς, ενώ δύο φορές την εβδομάδα προπονείται στο Αθλητικό Κέντρο και το τμήμα του «Σούπερ Μίνι»!

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 23410 70313 και στη Γραμματεία του Συλλόγου.

Έκθεση εικόνων