espa pkm

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2025, 11:46:31 πμ
Τρίτη, 29 Ιουλίου 2025 11:07

Αλέξανδρος Κιλκίς: Κινούμαστε στους ρυθμούς του Aqua Fitness

Το πρόγραμμα που έχει μπει για τα καλά στους ρυθμούς της πόλης είναι το Aqua Fitness! Μπαίνουμε στο νερό, παίρνουμε "μακαρόνια" και "βαράκια" βάζουμε την μουσική και κινούμαστε στους ρυθμούς και στις οδηγίες του κ. Γιοβά!

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη οι προπονήσεις στις 21.00!

 

Σας περιμένουμε στο Baby Swimming!

Δευτέρα και Τετάρτη υποδεχόμαστε στις πισίνες μας βρέφη από 6 μηνών ως 3 ετών για το πρόγραμμα Baby Swimming! Δύο τμήματα στις 17.40 και στις 18.15, σύγχρονο πρόγραμμα, δεσμοί αγάπης και χαρούμενα παιδικά προσωπάκια!

 

Σκουφάκια, σανίδες και η Κολύμβηση ξεκινά!

Κλείνουμε αισίως και τον τρίτο κολυμβητικό μήνα στον Αλέξανδρο Κιλκίς. Με χαρά βλέπουμε νέα μέλη να εγγράφονται στην Ακαδημία μας και να γνωρίζουν από κοντά αυτό το υπέροχο άθλημα. Με έξι προπονητές δίπλα στα παιδιά σε κάθε τους βήμα, με τρεις προπονητές μέσα στην μικρή πισίνα με τα «Παπάκια» και έναν ακόμη να επιβλέπει από έξω, με δύο προπονητές στην μεγάλη πισίνα, τα παιδιά μαθαίνουν από νωρίς να κολυμπούν και κυρίως να γυμνάζονται σωστά!

Εγγραφές στα τμήματά μας καθημερινά με μια επίσκεψή σας στην Γραμματεία του Συλλόγου!