Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, 11:34:15 πμ
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 16:08

Αθλητές του Αλέξανδρου Αξιούπολης σε Εθνική Εφήβων Χειροσφαίρισης

Συντάκτης:

Με αφορμή την κλήση ακόμα τριών αθλητών μας του  Τουλκερίδη Γεώργιου, Κουρούπη Ελευθέριου, Κέφαλου  Αλέξανδρου στην Εθνική Εφήβων βορείου κλιμακίου το  ΔΣ του Αλέξανδρου Αξιούπολης εκφράζει την ικανοποίησή του αλλά και την υπερηφάνεια του για τις κλήσεις αθλητών μας με απώτερο σκοπό την στελέχωση των Εθνικών μας ομάδων.

 

Οι συνεχείς κλήσεις που έρχονται στα γραφεία μας για αθλητές μας  από  παμπαίδες έως  Εφήβους όπως και για τις Κορασίδες, είναι άκρως τιμητικές για εμάς και για την μικρή περιοχή μας, αλλά και σίγουρα αναγνώριση της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογό μας σε όλους τους τομείς. Βεβαίως  αυτό είναι το αποτέλεσμα του 5ετούς πλάνου της εκ του μηδενός δημιουργίας των ακαδημιών μας το οποίο πλέον μας κάνει γνωστά τα αποτελέσματά του, καθώς ήδη έφηβοι αθλητές στελεχώνουν το ανδρικό μας τμήμα στην Α2 εθνική κατηγορία όσο αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ενώ στο κομμάτι της περαιτέρω ανάπτυξης της ακαδημίας μας ποσοτικώς, οι αριθμοί μας δείχνουν συνεχή αύξηση εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων εποχών και συνθηκών.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας που συνεχίζουν να στηρίζουν αυτή την ομάδα με κάθε τρόπο όπως βέβαια και τους γονείς αλλά και τους αθλητές για την εμπιστοσύνη τους. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι και τον ίδιο ζήλο στοχεύοντας σε καλύτερα κι ομορφότερα επιτεύγματα όπως και στην  μεγαλύτερη ανάπτυξη του συλλόγου μας.

Το ΔΣ του Α.Σ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ