Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021, 10:52:33 πμ
etpa
Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 12:54

Έφυγε σε ηλικία 62 ετών ο Μίλτος Ανδρεανίδης

Συντάκτης:

Ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το κιλκισιακό ποδόσφαιρο κι ένα από τα « διαμάντια» μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ο Μίλτος Ανδρεανίδης από το Γερακαριό άφησε την τελευταία του πνοή στο Ωνάσειο» την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 62 ετών.

 

Ο Μίλτος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κιλκισιακό και από το 1982 έπαιξε για 10 χρόνια στον ΟΦΗ, μέλος της μεγάλης ομάδας του Γκέραρντ που κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδα στον τελικό με τον Ηρακλή

Από το 2018 ο Μίλτος Ανδρεανίδης ήταν ο  τιμ μάνατζερ των ακαδημιών της ΠΑΕ ΟΦΗ. Το  τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από σοβαρά προβλήματα υγείας

Συλλυπητήριο μήνυμα της Αναγέννησης Πλαγιάς

Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή ΜΙΛΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗ το Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκφράζουμε στην οικογένεια, τους πολυάριθμους γνωστούς και φίλους του εκλιπόντος, τα θερμά συλλυπητήρια μας.

Ο Μίλτος Ανδρεανίδης, ο οποίος κατάγεται από τον οικισμό Γερακαριού του Ν. Κιλκίς, διέπρεψε και κόσμησε με την παρουσία του, τους ποδοσφαιρικούς αγωνιστικούς χώρους της χώρας.

Με μια πλούσια καριέρα, δείγμα του πόσο καλός αθλητής ήταν, θα μείνει για πάντα στη θύμηση όλων μας.

Αιώνια η μνήμη Του.