Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022, 6:43:24 μμ
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009 09:22

Έκλεισε με επιτυχία η χρονιά για τον “Αλέξανδρο” Κιλκίς

Με την τελετή λήξης, την Κυριακή 14 Ιουνίου, έκλεισε η χρονιά για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Κιλκίς.
Πάνω από 400 αθλητές, γονείς και επίσημοι καλεσμένοι τίμησαν με τη παρουσία τους τη γιορτή που διοργάνωσε η Ακαδημία για το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.
Από μεριάς της πολιτείας ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Κιλτίδης τίμησε με την παρουσία του τη γιορτή, καθώς επίσης οι Δήμαρχοι Κιλκίς Δ. Τερζίδης, Κρουσσών Ν. Παπαδόπουλος και ο Σ. Αντωνιάδης ως εκπρόσωπος της ΕΠΣΚ.


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση με ένα τμήμα τζούνιορ και με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ κ. Ελευθεριάδη Θεόδωρο.    Όλα τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα  από τους προπονητές τους καθώς και αναμνηστικές  μπάλες και σημαίες του ΠΑΟΚ, σε πολλά παιδιά  της Ακαδημίας προσφορά της ΠΑΕ.
Ακολούθησε πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα και μπάρμπεκιου  που παρέθεσε η Ακαδημία για τους γονείς των αθλητών και η χρονιά έκλεισε με το καθιερωμένο πλέον αγώνα μεταξύ των γονέων όπου και δόθηκε η ευκαιρία σ’ αυτούς να ιδρώσουν τη φανέλα που φορούν τα παιδιά τους.
Τέλος, η Ακαδημία ανακοινώνει ότι οι αθλητές των ηλικιών 94-95, 96-97 και 98-99 θα συμμετάσχουν στις 20-24 Ιουνίου στο Διεθνές  Τουρνουά ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Γιαννιτσών, αγωνιζόμενοι με ομάδες όπως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ, SKODA Ξάνθη κλπ.
Η ανανέωση του ραντεβού της Ακαδημίας για τη νέα περίοδο δόθηκε για την Δευτέρα 31 Αυγούστου καθώς την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου  θα γίνονται οι εγγραφές της Ακαδημίας και θα δοθούν τα προγράμματα στους αθλητές μας.
Οι γονείς και οι αθλητές της Ακαδημίας μπορούν όπως πάντα να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στην Ακαδημία στην διάρκεια του καλοκαιριού από το επίσημο website της Ακαδημίας www.alexandroskilkisfc.gr.