espa pkm

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2026, 10:32:21 πμ
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 19:59

Έχασε ο Άτλας 0-3 από τον Πιερικό

Με βασική εξάδα τις ΚΑΡΑΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΦΟΥΡΑ ΞΑΝΘΗ, ΠΑΤΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ και αλλαγές τις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΞΕΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΠΑΡΚΟΣΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΛΙΜΠΕΡΟ την ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ τον ΧΕΙΡΟΥΛΗ ΓΙΩΡΓΟ υποδέχτηκε ο Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ το Σάββατο 17/10 στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ.

   

Παρ' όλες τις προσπάθειες οι κορασίδες του ΑΤΛΑ δεν κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι που έληξε 0-3 στα σετ. Το Σάββατο 24/10 τα κορίτσια του Άτλα θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ στο κλειστό του ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ στην Κατερίνη στις 15:00.
    Στην ακαδημία του ΑΤΛΑ δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί στο ΔΑΚ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ και να συμμετέχει στο ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΒΟΛΕΪ που διοργανώθηκε την Κυριακή 25/10. Τα μικρά ταλέντα του ΑΤΛΑ με μεγάλο ενθουσιασμό μπήκαν στα γήπεδα όπου έπαιξαν σε αγωνιστικό πλέον επίπεδο κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η διοίκηση και οι προπονητές του ΑΤΛΑ βρίσκονται κοντά στις αθλήτριες των Ακαδημιών και στηρίζουν επάνω τους το μέλλον των αγωνιστικών τμημάτων.
 γράφει η Έφορος
 ΣΙΟΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ