Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 8:13:54 πμ
Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 12:03

Γιορτή για Kinesis

Στα πλαίσια του πάρτι γενεθλίων του γυμναστηρίου Kinesis, που έκλεισε τα 3 χρόνια λειτουργίας, διοργανώθηκε μια ξεχωριστή βραδιά με αθλητικές επιδείξεις και αγώνων πολεμικών τεχνών στο γνωστό Golden Club του Κιλκίς την περασμένη Κυριακή. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη που ήρθαν σχεδόν από όλη την Μακεδονία για να θαυμάσουν τους αθλητές που αγωνίζονταν στο Kyokushin Karate και στο Kick Boxing.

Συμμετείχαν οι Σύλλογοι Α.Σ. Καράτε Π. Αγιονερίου ¨ Ο Σωκράτης¨, Α.Σ. Αλέξανδρος Πολυκάστρου, BUDO και DOJO Καλαμαριάς, Α.Σ. Παγκρατίου, Α.Σ. Σκύδρας, Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών Κορδελιού, Α.Σ. Μαχητές Κοζάνης, Α.Σ. Άθλος Κιλκίς, Α.Σ. Μαχητικών Αθλημάτων Ξάνθης και ένας νέος Σύλλογος που λειτουργεί στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης Α.Σ. πολεμικών Τεχνών ¨ Κροτών¨.
Πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις RnB από την Ιακωβίνα Γκάτσου και την Ελεονόρα, επιδείξεις Kyokushin Karate από την Ιωαννίδου Χρύσα μέλος του Α.Σ. Σωκράτη και Νταμοτσίδη Βλαδίμηρο και Σούρλα Βασίλη του Α.Σ. Αλεξάνδρου, επίδειξη AIKIDO από το BUDO και DOJO με τον SENSEI Γραμματικόπουλο Δημήτρη και την ομάδα του και Αργοναύτες Κιλκίς παρουσίασαν ποντιακούς χορούς.
Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο Kick Boxing Μπακολας Δημήτρης που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με την βοήθεια της προπονητικής ομάδας του Kinesis Gym τον προπονητή Γιαννακίδη Αντώνη και Θεοδωρίδη Ηρακλή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Καράτε στην Ταϊλάνδη την επόμενη εβδομάδα. Για δεύτερη φορά εκπροσωπείτε το γυμναστήριο Kinesis στην μεγαλύτερη διοργάνωση Καράτε στον κόσμο που οργανώνει η World Kumite Organization με την συμμετοχή από τις μεγαλύτερες Ομοσπονδίες Knock Down με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου.
Η οργάνωση των αγώνων έγινε με την βοήθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων και του κ. Σαρηγιαννίδη Γεώργιο. Στο τέλος κόπηκε η τούρτα γενεθλίων και συνέχισε το πάρτι με γλέντι και χορό. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν να φέρει πιο κοντά τις πολεμικές τέχνες στο κόσμο και να αγαπήσει αυτά τα αθλήματα.
Το Γυμναστήριο Kinesis ετοιμάζει διασυλλογικό πρωτάθλημα στα μέσα του Μαΐου.
Η διεύθυνση του γυμναστηρίου, ο Μαυρογενίδης Παναγιώτης και ο Γιαννακίδης Αντώνης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους χορηγούς που βοήθησαν οικονομικά για να καλυφθούν τα  έξοδα της εκδήλωσης. Ένα μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ειδικό Σχολείο Κιλκίς.