Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 8:19:35 πμ
etpa
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 18:19

Η οικονομική επιβίωση των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας απαιτεί να καλυφθεί το κόστος διενέργειας rapid test των αθλητών από τον Δήμο!

Συντάκτης:
Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει πληγεί σοβαρά κατά την διάρκεια της πανδημίας. Όλα  τα πρωταθλήματα διακόπηκαν  οριστικά, τα έσοδα των ομάδων μειώθηκαν καθώς έχει απαγορευτεί  η είσοδος σε φιλάλθους και με όλα τα περιοριστικά μέτρα είναι δύσκολο να επιτευχθεί  οικονομική ενίσχυση των συλλόγων από χορούς και εκδηλώσεις.
Ως εκ τούτου, τα έσοδα μειώθηκαν σημαντικά, ενώ ταυτόχρονα τα έξοδα αυξήθηκαν. Και τώρα έρχεται και ένα επιπλέον μέτρο με την υποχρεωτική διενέργεια των rapid test σε όλους τους ανεμβολιαστους αθλητές για να συμμετέχουν στους αγώνες! Αυτό είναι ένα εβδομαδιαίο έξοδο, το οποίο αποτελεί τροχοπέδη για τις αθλητικές ομάδες.
Οι σύλλογοι δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν και το πιο πιθανό είναι μετά την πολύ μικρή ήδη  συμμετοχή των συλλόγων να έχουμε και άλλα τμήματα που δυστυχώς δεν θα καταφέρουν να συμμετέχουν στις αθλητικές εκδηλώσεις την φετινή χρονιά. Στο δημοτικό συμβούλιο την περασμένη Παρασκευή προτείναμε να αναλάβει ο Δήμος να καλύψει το κόστος αυτό για να καταφέρουν να επιβιώσουν όλα τα τμήματα των συλλογών, ώστε να μπορούν οι ερασιτέχνες αθλητές μας να αγωνισθούν φέτος και να μην μείνουν στην απραξία!
Αναμένουμε όπως και όλοι οι σύλλογοι την επίσημη απάντηση από μέρος του Δήμου στην πρόταση αυτή, η οποία θα δώσει μία ανάσα ανακούφισης και ελπίδας!
 
Σεϊτανιώτης Αλέξανδρος
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς της
Δημοτικής παράταξης '' Συμμετέχω''