Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 10:33:50 πμ
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 09:07

Η προσωπική γυμναστική (Personal Training) πιο σωστή και προσιτή από ποτέ...

Ένα πλήρως εξοπλισμένο Pilates Reformer Studio σε περιμένει για μια εμπειρία original Pilates για personal και mini group προπονήσεις.
 
Το Pilates είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης. Μπορείς να γυμναστείς ελέγχοντας το σώμα σου περισσότερο από κάθε άλλο είδος γυμναστικής. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του κάθε ατόμου.
 
Το Pilates Reformer περιλαμβάνει εξατομικευμένα και εξειδικευμένα προγράμματα απευθυνόμενο σε όλους. Σε άτομα που θέλουν απλώς να βελτιώσουν την στάση και την όψη του σώματός τους, σε αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν την επίδοσή τους και να προλάβουν τραυματισμούς, σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, σε άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα, μυοσκελετικές ανισορροπίες, κακώσεις, που πάσχουν από πόνους και πιασίματα, που βρίσκονται σε περίοδο αποκατάστασης, σε υπέρβαρους , ακόμα και σε εγκύους και σε παιδιά. Όλοι μπορούν και θα έπρεπε να γεύονται τα οφέλη της μεθόδου Pilates.
 
Τα προγράμματα γίνονται από γυμναστές αποφοίτους Τ.Ε.Φ.Α.Α με εξειδίκευση στο Pilates Reformer.
 
✳ Κλείσε τη θέση σου στο 23410 20450 ή με online booking μέσω της εφαρμογής του γυμναστηρίου Kinesis Gym App. Έλα να μας γνωρίσεις από κοντά δοκιμάζοντας τη πρώτη σου προπόνηση ΔΩΡΕΑΝ !!!