Κυριακή, 31 Μαΐου 2020, 12:07:21 μμ
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 15:44

Ισοπαλία για τις Ελπίδες.

Συντάκτης:

Ισόπαλο με 2-2 το παιχνίδι για τις Ελπίδες με την Δόξα Γερακαριού. Ένα παιχνίδι που εξ αρχής η νεανική ομάδα του Κιλκίς προσπάθησε να επιβάλει ρυθμό και να δημιουργήσει ευκαιρίες κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 32’.

Οι παίκτες της Ακαδημίας δεν πτοήθηκαν και προσπάθησαν να πετύχουν τέρμα κάτι που δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος με αποκορύφωμα το χαμένο τετ-α-τετ του Παπαδόπουλου στο 41’. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε. Η ομάδα των Ελπίδων με πιο επιθετικό σχηματισμό πίεζε με αποτέλεσμα στο 60’ να κάνει το 1-1 σε αντεπίθεση με τον Αλπανίδη. Ο ρυθμός και η ροή του αγώνα έδειχναν ότι θα γινόταν ολική ανατροπή αλλά δυστυχώς σε μια από τις λίγες επισκέψεις στην περιοχή των Ελπίδων του αντιπάλου και σε τεράστιο λάθος – ασυνεννοησία αμυντικών και τερματοφύλακα έγινε το 1-2 στο 73’. Οι Ελπίδες ισοφάρισαν στο 90+ με φανταστικό γκολ του Μαργαριτόπουλου από τα 35m στο δεξί γάμα της αντίπαλης εστίας. Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Νικολαΐδη στο γόνατο ο οποίος θα αξιολογηθεί σήμερα από το ιατρικό επιτελείο της Ακαδημίας. Επόμενο ματς για τις Ελπίδες το ερχόμενο Σάββατο στο Χέρσο με την τοπική Δόξα.
Σύνθεση: Μουχτάρης, Κωνσταντινίδης, Μαργαριτόπουλος, Νικολαίδης (38’ Παρτσαλίδης), Πολυχρόνου, Μαχμουτάι, Παπαδόπουλος, Αλμπανίδης, Ζάλτος (60’ Ζαφειρόπουλος)(80’ Ναούμης), Κατσάρας, Ρεμπετσιώτης ( 75’ Μπούνζτρα).