Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 7:43:11 μμ
Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 22:17

Ήττες για τα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς

Συντάκτης:

Τα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς, έχασαν με 3-0 σετ από τα αντίστοιχα τμήματα του Μίλωνα Γιαννιτσών.

 

 

Τμήμα Κορασίδων

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου οι Κορασίδες (Κ18)  στο εντός έδρας παιχνίδι τους έχασαν από τον Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-0 σετ (25-14, 25-9, 25-22). Ένα 1ο σετ μουδιασμένο, ένα κακό 2ο σετ  και ένα ανταγωνιστικό 3ο σετ το οποίο δυστυχώς δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αρνητικό αποτέλεσμα και να χάσει τον αγώνα με 3-0 σετ.

Σύνθεση ομάδας:

 (Χειρούλης Γεώργιος προπονητής): Τσιμπούκα Ευαγγελία, Κέλλνερ Νέλλη, Μπακύρτζη Χριστίνα, Φούρα Κων/να, Κέλλνερ Βάσια, Παπαδοπούλου Ευγενία, Αμοιρίδου Ελεάνα (Λίμπερο), Παπαδοπούλου Ειρήνη, Γεωργιάδου Εριέτη, Μαργαριτίδου Ευτυχία, Μάντζαρη Γεωργία.

 

Τμήμα Παγκορασίδων (Κ16)

Οι Παγκορασίδες την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο εντός έδρας παιχνίδι τους, έχασαν από τον Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-0 σετ (25-21, 25-19, 25-20). Ήταν ένα καλό και Ανταγωνιστικό παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ, πρόσφερε ένα ωραίο θέαμα στους φιλάθλους γονείς και φίλους του αθλήματος, που παρακολούθησαν τον αγώνα. Παρόλο που τα κορίτσια είναι μικρής ηλικίας εν τούτοις δείχνουν πως είναι σε καλό δρόμο. Το θετικό είναι πως από παιχνίδι σε παιχνίδι πάνε καλλίτερα, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους. Όμως η έλλειψη αποτελεσματικότητας στα τελειώματα των φάσεων που τελικά αποδεικνύεται πως είναι και η αδυναμία αυτής της ομάδας, δεν τους έδωσε την χαρά της νίκης.  

Σύνθεση ομάδας:

(Μπακύρτζης Χρήστος προπονητής): Γεωργιάδου Εριέτη, Παπαδοπούλου Ειρήνη, Κέλλνερ Νέλλη, Παπαδοπούλου Ευγενία, Κέλλνερ Βάσια, Μπακύρτζη Χριστίνα, Αμοιρίδου Ελεάνα (Λίμπερο), Μαργαριτίδου Ευτυχία. Κάργου Ελπινίκη, Δραγούτσου Μαρία.