espa pkm

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2026, 7:20:22 μμ
Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2026 13:18

Με 6 μετάλλια και δύο προκρίσεις στην Εθνική Ομάδα ο ΑΣ Σάρισα – Συγχαρητήρια του Δήμου Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας εκφράζει συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΣ ΣΑΡΙΣΑ, για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ITF Taekwondo, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου, στο Κονταξοπούλειο Στάδιο Ωραιοκάστρου, κατακτώντας 6 μετάλλια.

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί η πρόκριση των Καλογιάνη Αθανασίου και Καμπουρούδη Μαρίας στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη από 19 έως 25 Απριλίου.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της αγωνιστικής αξίας των αθλητών, ενώ ταυτόχρονα γεμίζει υπερηφάνεια την τοπική κοινωνία της Παιονίας.

Ο Δήμος Παιονίας συγχαίρει θερμά τους αθλητές, τον δάσκαλο και προπονητή και τις οικογένειές τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και ιδιαίτερα στη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.