Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 2:37:57 μμ
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 23:28

Με επιτυχία ο «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς»

Τον πρώτο μεγάλο μαζικό αγώνα μετά από 3 χρόνια διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στα πλαίσια των  εκδηλώσεων  για  την απελευθέρωση της πόλης, με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς. Σκοπός  αυτής της νέας δρομικής επανεκκίνησης η καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος και του μηνύματος πως το τρέξιμο είναι χαρά και υγεία.

 

 Οι αγώνες με την ονομασία «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς» μήκους 10.500 μέτρων, 4.800 μέτρων και παιδικού αγώνα ΑμεΑ 1.000 μέτρων πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 26/6/2022 με αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο Κιλκίς. Στην εκκίνηση βρέθηκαν περί τους 300 δρομείς  όλων των ηλικιών από διάφορους  νομούς της χώρας και 30μελής ομάδα από τη γειτονική Γευγελή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Κιλκίς, στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στην Τροχαία Κιλκίς, στο περιφερειακό  τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο τμήμα ποδηλασίας ΓΑΣΚ, στους χορηγούς των δώρων που ήταν τα καταστήματα Stepsport, Panoramix Sport,  Ιnsport.gr,  Fx Point, το Οινοποιείο Αϊδαρίνη και τα Mikel Kilkis.

Θερμές ευχαριστίες  και συγχαρητήρια στους εθελοντές που για μια ακόμη χρονιά η βοήθεια τους υπήρξε πολύτιμη στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και ασφαλώς σε όλους τους δρομείς που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση.

Έκθεση εικόνων