Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, 6:21:54 μμ
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009 07:13

Μεγάλες εμφανίσεις και μετάλλια για τον Aθλο

Με πολύ σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλητές του Άθλος Κιλκίς από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing W.A.S.AC.O. που έγινε στην Πούλα της Κροατίας από τις 5 ως τις 10 Μαϊου 2009.
Στο πρωτάθλημα έδωαν το παρών 24 χώρες από όλον τον κόσμο. Η ελληνική αποστολή περιλάμβανε αθλητές σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες δυναμικότητας.


Από το νομό Κιλκίς και τον αθλητικό σύλλογο “Αθλο” συμμετείχαν οι αθλητές Κωνταντίνος Πουντζουκίδης (πρώτη θέση στην κατηγορία 18-36 ετών, κιλά 85, δυναμικότητας μαύρη ζώνης), Τάσος Χροϊδης (τέταρτη θέση στην κατηγορία 18-36 ετών, κιλά 75, δυναμικότητας μαύρης ζώνης), Τάσος Μουτσάκης (τέταρτη θέση στην κατηγορία 18-36 ετών, κιλά 80, δυναμικότητας έγχρωμης ζώνης), Γιώργος Φοίβας (πρώτη θέση στην κατηγορία 18-36, κιλά 95, δυναμικότιτητας έγχρωμης ζώνης), Βαγγέλης Βαμβακίδης (πρώτη θέση στην κατηγορία παμπαίδες, κιλά 45, δυνιμιότητας έγχρωμης ζώνης), Κοσμάς Καραμγαλής (τρίτη θέση στην κατηγορία παμπαίδες, κιλά 55, δυναμικότητας έγχρωμης ζώνης). Αν και οι εμφανίσεις όλων των αθλητών του Άθλου ήταν εντυπωσιακές και παραπάνω από καλές. από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλης της Ελληνικής αποστολής ήταν η κατάκτηση για άλλη μια φορά του Παγκόσμιου Τίτλου στην κατηγορία των 85 κιλών μαύρων ζωνών από τον Κιλκισιώτη Πρωταθλητή και προπονητή του Άθου Κων/νου Πουντζουκίδης επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται υπερασπιζόμενος άξια τον περσινό τίτλο. Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής και αθλητής του συλλόγου Άθλος Κων/νος Πουντζουκίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του W.A.S.C.O. HELLAS κ. Αστέριο Μπατζή και δήλωσε ότι ευχαριστεί το Θεό για τις στιγμές που του χαρίζει και που γεμίζουν χαρά την ψυχή του αλλά και τους δικούς του ανθρώπους και αθλητές. Πιστεύω ότι ο Θεός μου χάρισε απλόχερα αυτά τα τελευταία χρόνια σημαντικές στιγμές για την αθλητική μου καριέρα αλλά και στην προπονητική αφού εκτός από εμένα βλέπω και τους αθλητές μου να με ακολουθούν στο βάθρα μεγάλων διοργανώσεων. Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς γιατί ένα μεγάλο μέρος της σωματικής αλλά και ψυχικής κούρασης κατά την προετοιμασία μου τον περνάω με αυτά τα παιδιά (αθλητές μου), πράγμα που με κάνει αρκετά δεμένο στις καλές αλλά και κακές στιγμές του αγώνα. Οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από καρδιάς και την σύζυγο μου που με στηρίζει και ακολουθεί στο δύσκολο δρόμο που έχω διαλέξει αλλά και τους συγγενείς και φίλους για την υπομονή που δείχνουν. Ελπίζω να κάνω υπερήφανο τον Κιλκισιώτη πολίτη και υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για μένα αλλά και την χώρα μου στη συνέχεια.