Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:07:07 μμ
Πέμπτη, 24 Μαϊος 2018 23:37

Νέα και δράσεις του Ατέρμονα

ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΤΕΡΜΩΝ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ
Συνεργασία των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων (Atermon Football Community & ΕΣΠΕΡΟΣ Τερψηθέας) με στόχο τη δημιουργία ομάδας Νέων Ανδρών.

Την Παρασκευή, 18/05/2018 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη προπόνηση της νεοσύστατης ομάδας ποδοσφαίρου Νέων Ανδρών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα.


Το προπονητικό τίμ της ομάδας αποτελείται από καταρτισμένους προπονητές στο χώρο του ποδοσφαίρου όπως τον κο. Κωφίδη Σάββα (Τεχνικό Διευθυντή της ακαδημίας Atermon Football Community), τον κο. Πελίδη Γιώργο (Υπεύθυνο Αξιολόγησης – Βιντεοανάλυσης, Προπονητής & Κάτοχος Διπλώματος UEFA B) & κο. Κουνενάκη Αλέξη (Προπονητής του παιδικού τμήματος της ακαδημίας Atermon Football Community & Κάτοχος Διπλώματος UEFA B).
Όσα παιδιά είναι γεννημένα από το 2001 έως το 2004 μπορούν να έρθουν και να δοκιμαστούν προκειμένου να ενταχθούν στην ομάδα Νέων Ανδρών η οποία θα συμμετέχει σε επίσημους αγώνες της ΕΠΣΜ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο. Μεταλλίδη Δημήτρη στο 6978692658.

Ένα ακόμα Ρόζ Φύλλο Αγώνα για την ακαδημία Μπάσκετ Ατέρμων ABC
Η Αγωνιστική Ομάδα Μπάσκετ Ατέρμων #atermonbasketballcommunity την Κυριακή 20/05/2018, συμμετείχε στο Τουρνουά ΜΙΝΙ της ΕΚΑΣΘ. Το Τουρνουά έλαβε χώρα στη έδρα του Μακεδονικού (Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης). Η ακαδημία Μπάσκετ ΑΤΕΡΜΩΝ A.B.C αγωνίστηκε έναντι της ομάδας του Μακεδονικού στα πλαίσια της τελευταίας Αγωνιστικής του τουρνουά της ΕΚΑΣΘ.
Οι αθλητές μας έπαιξαν καλό μπάσκετ υπό την καθοδήγηση Τεχνικού μας Διευθυντή Κύριου Σάκη Λάϊου και της προπονήτριας του Τμήματος Κυρίας Δασκάλου Ελευθερίας, και με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να  επικρατήσουν στο παιχνίδι με το Τελικό Σκορ να διαμορφώνεται στο 30-20.  
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Αγωνιστικής Ομάδας Atermon Basketball Community A.B.C και τους γονείς τους που τα  στηρίζουν σε κάθε τους προσπάθεια.

ΝΕΟ Πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2018-2019 | ΚΔΑΠ Ατέρμων Παντελεήμονας, Κιλκίς

Το Τμήμα Επικοινωνίας των ΚΔΑΠ Ατέρμων καλεί τους ενδιαφερόμενους από τη Δευτέρα 21/05/2018 να προσέλθουν στα γραφεία του (Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων, Παντελεήμονας, Κιλκίς) προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για τη διαδικασία συλλογής των δικαιολογητικών τα οποία είναι απαραίτητα να κατατεθούν προκειμένου να ενταχθούν στο ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2018-19 για τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή τόσο των παιδιών όσο και των γονέων στις Αθλητικές & Εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες.
Το ΚΔΑΠ Ατέρμων Παντελεήμονα, Κιλκίς λόγω της αυξανόμενης ζήτησης δίνει παράταση στη διαδικασία των προεγγραφών για το ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2018-19 με σκοπό να βοηθήσει ατομικά την κάθε ενδιαφερόμενη για τη σύνταξη του φακέλου της και να λύσει οποιαδήποτε απορία.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση των προεγγραφών.
Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Τμήμα Επικοινωνίας ΚΔΑΠ Ατέρμων Παντελεήμονα, Κιλκίς Τηλ.: 6940915444
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.atermongroup.gr

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Απασχόλησης Παιδιών
ΑΤΕΡΜΩΝ time for kids  | Summer Energy Camp 2018
Το Καλοκαίρι έφτασε και στον Ατέρμονα και είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους μικρούς μας φίλους στο πιο fun, Summer Energy Camp! Το καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών θα ξεκινήσει στις 18/06/2018 με διάρκεια 6 θεματικές εβδομάδες. Η πιο Fun Αθλητική Ομάδα Προπονητών & Παιδαγωγών είναι έτοιμη να σας οδηγήσει στο πιο κεφάτο Καλοκαίρι που θα ζήσουν τα παιδιά σας!
~2 Κοινότητες - 8 Σπιτάκια
~ 6 Θεματικές Εβδομάδες
~5-12 ετών
Απαραίτητη η Δήλωση Συμμετοχής έως 29/05/2018 τηλεφωνικά στο 23410 64793.