Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 4:56:39 πμ
Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009 13:33

Ντύνεται στα ασπρόμαυρα ο «Αλέξανδρος» Κιλκίς

Και επίσημα πλέον η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Αλέξανδρος» Κιλκίς εντάχθηκε στο Δίκτυο Ακαδημιών (Football Prints) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η συμφωνία συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιουνίου στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρουσία των κ.κ. Ζήση Βρύζα και Θόδωρου Ελευθεριάδη από πλευράς της ΠΑΕ και Θόδωρου Ντουντούκη και Μιχάλη Αναστασιάδη από πλευράς της Ακαδημίας του «Αλέξανδρου».


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της στον Τύπο αλλά και στο επίσημο site της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η νέα αυτή συνεργασία δυναμώνει ακόμα περισσότερο ποιοτικά και ποσοτικά την παρουσία του ΠΑΟΚ στη Β. Ελλάδα.
Η συνεργασία αυτή αποτελεί επισφράγισμα της ανοδικής πορείας της κιλκισιώτικης Ακαδημίας και απόδειξη της αναγνώρισης του ποιοτικού της επιπέδου, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια νέα προοπτική στην ποδοσφαιρική εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της.
Τον Σεπτέμβριο η Ακαδημία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν προγραμματίσει ημερίδα παρουσίασης της νέας συνεργασίας, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, όπου θα παρευρεθούν στελέχη και παίκτες της ΠΑΕ.