Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022, 9:52:19 μμ
Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 22:41

Πλούσια η δράση στις 14-15 Μαΐου για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς εντός και εκτός χώρας

Πλούσια η αγωνιστική δράση  το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου  για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς. Πολλά  μέλη του συλλόγου μας συμμετείχαν σε αγώνες εντός και εκτός χώρας.

 

Στις Σέρρες είχαμε τον  Lailias Mountain Running με τις 3 ορεινές διαδρομές 44,5Km και  27Km με θετική υψομετρική  2550m και 1483m αντίστοιχα καθώς και μια μικρότερη 12Km με θετική υψομετρική διαφορά 600m που έδωσε στους αθλητές που συμμετείχαν  τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη μαγεία και την ομορφιά που κρύβει ο ορεινός όγκος του Λαιλιά  μέσα από μία διαδρομή με αρκετές εναλλαγές, ανεξερεύνητα μονοπάτια κι ένα φυσικό πευκοδάσος έτοιμο να συγκινήσει κάθε λάτρη του βουνού και της φύσης.

Οι συμμετοχές του συλλόγου μας αλλά και οι θέσεις στο βάθρο πολλές : Στα 44,5 χλμ ο Σαμαράς Αλέξανδρος κατέκτησε την  3η  θέση της γενικής κατάταξης ενώ συμμετείχαν ακόμη οι: Πουδούρης Παναγιώτης, Μιχαηλίδης Άκης, Σταμπουλής Γιώργος και Χαραλαμπόπουλος Χάρης. Στα 27 χλμ ο Αμανατίδης Άγγελος ήταν ο νικητής του αγώνα κατακτώντας την πρώτη θέση της  γενικής κατάταξης. Στα 12 χλμ νικήτρια ήταν η  Στάμου Μαρία που κατέκτησε την πρώτη θέση  γενικής κατάταξης ενώ συμμετείχαν ακόμα οι   Τσιμπούκας Θεόδωρος, Αβράμογλου Κυριάκος, Δελογλου Στέλιος, Γιοβαντσάκης Λάκης, Μακρυσόπουλος Γιάννης, Ζαφειρόπουλος Χρήστος, Αναστασιάδης Νίκος, Ζαμπέλη Ευφροσύνη και  Καρτσώνη Ελένη.

Τα μέλη του συλλόγου μας Δραγανίδης Τάσος, Παχνής Κώστας και Μακρίδης Μπάμπης  ταξίδεψαν στην Οχρίδα για να συμμετάσχουν στον αγώνα Ohrid Ultra Trail μήκους 100χιλιομέτρων που διοργανώθηκε εκεί. Λόγω της προβλεπόμενης κακοκαιρίας η διαδρομή τροποποιήθηκε  περνώντας από χαμηλότερα σημεία του βουνού Galicica χαρίζοντας όμως και πάλι μαγευτικές εικόνες στους συμμετέχοντες. Μαζί τους συνταξίδεψαν και συμμετείχαν στους αγώνες  και τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης Γιέτα Χαριζάι, Χριστόφορος Ιωάννιδης, Τελίδης Παναγιώτης, Κεφαλάς Σάκης, Αλεξάνδρου Ηρακλής και Μουρατίδης Ευθύμιος. Όλοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον αγώνα (η Γιέτα αυτόν των 60χλμ) και απόλαυσαν την καταπληκτική φύση της περιοχής συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την επίσκεψη σε μέρη τουριστικού ενδιαφέροντος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους εθελοντές που έφεραν σε πέρας με επιτυχία την διοργάνωση κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Στη Θεσσαλονίκη στο δάσος του Σέιχ Σου στον αγώνα του ΣΔΥΘ που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον πολλών αθλητών του ορεινού τρεξίματος,  έτρεξαν ο Γιώργος Μιχαηλίδης και η Νίκη Kobhani στα 16 και 4 χιλιόμετρα αντίστοιχα!

Στο Run Greece στην Καστοριά συμμετείχε το μέλος του συλλόγου μας Τσαβδαρίδης Γιώργος τρέχοντας τα 5 χιλιόμετρα. Όμορφη πόλη, όμορφοι άνθρωποι, όμορφη διοργάνωση!  

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που δείχνουν ότι το δρομικό κίνημα στο Κιλκίς έχει ανοδική πορεία! Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!