espa pkm

Τρίτη, 26 Μαΐου 2026, 8:35:35 πμ
Τρίτη, 26 Μαϊος 2026 10:26

Πρεμιέρα για τα τμήματα Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς για το καλοκαίρι του 2026

Οι προπονήσεις στα τμήματα Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς ξεκίνησαν την Τρίτη 19 Μαΐου. Με χρόνια εμπειρία στον τομέα της Κολύμβησης και με άριστες υλικοτεχνικές υποδομές, ο Αλέξανδρος Κιλκίς προσφέρει ένα ιδανικό πακέτο σε παιδιά και ενήλικες για να ασχοληθούν με το υπέροχο αυτό άθλημα.

Στις θερμαινόμενες πισίνες του Αθλητικού μας Κέντρου, με το άρτιο προπονητικό επιτελείο παρέχονται όλα τα εχέγγυα για να μάθουν τα παιδιά σας να μην φοβούνται το υγρό στοιχείο και να αποκτήσουν εξαιρετικές κολυμβητικές ικανότητες.

Όσα παιδιά ασχολούνται για πρώτη φορά εισέρχονται στην μικρή πισίνα, ενώ τα μεγαλύτερα στην μεγάλη, έχοντας πάντα δίπλα τους δύο και πλέον προπονητές σε κάθε πισίνα που τους κατευθύνουν με τις προπονητικές τους μονάδες.

Πραγματοποιείστε και εσείς την δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 23410 70313.

6δαφαοπξεφπαξεπιφαπιεφΦΒ