Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 3:58:17 πμ
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 21:41

Σε φιλικούς αγώνες Taekwondo στην Καβάλα με 18 αθλητές η Τόλμη

Συντάκτης:

Φιλικοί αγώνες Taekwondo στις ηλικιακές κατηγορίες παίδων-κορασίδων γεν. 2005-06-07-08 και παμπαίδων-παγκορασίδων γεν. 2009-10-11-12-13 διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Καβάλας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019.


Η συμμετοχή στους αγώνες με τη φιλοσοφία να αγαπήσουν πρώτα από όλα οι μικροί αθλητές-ριες τον αγωνιστικό τομέα είναι σημαντική. Σε αυτή την αθλητική συνάντηση με χαρακτήρα γιορτής συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 18 αθλητές-ριες: Ασμενούδης Γεώργιος, Βαρκάς Γεώργιος, Γιαχασίδης Μάριος, Γιαχασίδου Ευτυχία, Ευστρατιάδου Νάντα, Ζαμανόπουλος Αθανάσιος, Ζενίδης Ιωάννης, Ηλιάδου Δήμητρα, Καγιάτος Ιωάννης, Μαχαιρίδης Ιωάννης, Τσάτσης Αργύρης, Τσάτσης Παναγιώτης, Τσάτσης Μαρίνος, Δαγλιανάκης Απόστολος, Καμπουρίδου Αναστασία, Καγιάτου Κωνσταντίνα, Τσιαμπάλη Ουρανία, Ντέντας Μάριος.
Η παρουσία όλης της ομάδας ήταν άψογη αποκομίζοντας μόνον θετικά συνολικά και πάνω από όλα την ψυχολογία παρά το μικρό της ηλικίας.
Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παύλος Κουραλίδης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται με υγεία.