Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 2:42:49 μμ
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 22:21

Σε Κατερίνη και Χορτιάτη ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Συντάκτης:

Με πολυπληθή ομάδα συμμετείχε ο ΣΔΥΚ στον 10ο Επετειακό Ημιμαραθώνιο Ζευς στην Κατερίνη. Η ηλιόλουστη μέρα βοήθησε τους αθλητές να χαρούν την διαδρομή και τις ομορφιές της περιοχής. Έτσι η εκδρομή συνδυάστηκε άριστα με μία όμορφη αποκατάσταση δίπλα στην θάλασσα.


Οι συμμετοχές μας πολλές :
Στα 5 χιλ.
Ιωαννίδης Ανέστης, Γιώργος Τσαβδαρίδης και μαζί τους οι συντοπίτες μας Καραμανίδης Δημήτρης του ΓΑΣ Κιλκίς και Σαχπεκίδης Κυριάκος του Αίαντα.
Στα 21 χιλ.
Σιώτης Γιώργος, Παπανικολάου Γιάννης, Σταμπουλής Γιώργος, Τσιμπούκας Θεόδωρος, Δελόγλου Στέλιος, Μιχαηλίδης `Ακης, Μακρυσόπουλος Γιάννης, , Ζαμπέλη Εφροσύνη, Φωτόπουλος Διονύσης, Λιάκος Διονύσης, Ζαφειρόπουλος Χρήστος.
Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στον Μωυσίδη Αλέξανδρο, Θανάση Καραμανίδη και την Χαρούλα Καραμπίδου που έτρεξαν για πρώτη φορά 21 χιλ. και τα κατάφεραν άριστα.

Ηλιόλουστη μέρα και στο Χορτιάτη η διαδρομή όμως θύμισε τις πρώτες διοργανώσεις που καθιέρωσαν τον «σκληρό» χαρακτήρα του αγώνα. Λάσπη, νερά και λίγα χιόνια σε μερικά σημεία δημιούργησαν συνθήκες που κράτησαν σε εγρήγορση τους συμμετέχοντες. Από τον ΣΔΥΚ ήταν εκεί ο Κατσαρωνας Σταύρος, ο Παχνης Κώστας, ο Ναλμπαντης Δημήτρης και ο Τσαλουχιδης Σπύρος. Ο Μακριδης Χαράλαμπος ήταν στη "σκούπα" του αγώνα ενώ ο Αμανατιδης Άγγελος έτρεξε προπονητικά την διαδρομή πετυχαίνοντας εξαιρετική επίδοση. Για μια ακόμη χρονιά ο Hortiatis Trail κέρδισε τις εντυπώσεις. Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος του Χορτιάτη 75 χρόνια πριν από τις ναζιστικές δυνάμεις και τους συνεργάτες τους.