Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 4:28:40 πμ
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 22:00

Στο φεστιβάλ των “Χρυσών Ακαδημιών” η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Συντάκτης:

Μία από τις ποιοτικές διακρίσεις της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς , αποτελεί η ένταξη της στις «Χρυσές» Ακαδημίες του ΟΠΑΠ.
Η διάκριση είναι αποτέλεσμα αξιολόγησης ποιοτικών κριτηρίων που αφορούν την αρτιότητα των γηπεδικών εγκαταστάσεων, την επιστημονική κατάρτιση του προπονητικού προσωπικού, την οργάνωση κ.ά.


Οι μικροί αθλητές απολαμβάνουν κάποια «προνόμια» που σχετίζονται με τις παροχές ψυχαγωγίας και διαπαιδαγώγησης τους. Μία από αυτές είναι το καθιερωμένο πλέον Ετήσιο Φεστιβάλ το οποίο φέτος θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Καυταντζόγλειο.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ για 4η συνεχόμενη χρονιά.
Το Φεστιβάλ θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή, μέσω της οποίας παιδιά, γονείς και προπονητές θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού, και να συμμετέχουν σε πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αντανακλούν στις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού.
Οι δραστηριότητες, ποδοσφαιρικές ή μη, θα είναι συναφείς με τις αξίες του Ευ αγωνίζεσθε, της Ομαδικότητας, του Σεβασμού και της Αφοσίωσης.
Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, κάθε Φεστιβάλ θα συνεχίσει να προσφέρει μία αφορμή να γιορτάσουμε τον αθλητισμό και να δείξουμε στα παιδιά μας με έναν εξόχως αποτελεσματικό τρόπο πως μέσα από το παιχνίδι, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.
Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την όλη εκδήλωση μέσα από τα μάτια των παιδιών τους, ενώ θα τους δοθεί και η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για αυτούς. Στόχος του ΟΠΑΠ είναι όλες οι Ακαδημίες του προγράμματος να μοιραστούν τη μοναδική αυτή εμπειρία που θα προσφέρουν τα Φεστιβάλ.