Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 4:42:54 μμ
Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2010 12:17

Στον Παναθηναϊκό ο Λαζαρίδης

Οριστικοποιήθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ οι μεταγραφές αθλητών και αθλητριών των σωματείων του στίβου και έτσι από τη νέα χρονιά όσοι και όσες πήραν μεταγραφή θα μπορούν να αγωνίζονται πλέον με τα χρώματα του νέου τους συλλόγου.


Στις φετινές μεταγραφές ο ΓΑΣ Κιλκίς παραχώρησε τον 25χρονο πρωταθλητή του Γιάννη Λαζαρίδη ο οποίος μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό Α.Ο.  Ο μεγαλύτερος σε αξία αθλητής της τριαντάχρονης ιστορίας του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς θα ανήκει πλέον στον ιστορικό Αθηναϊκό σύλλογο στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα χρόνια.
Ο Γιάννης Λαζαρίδης με προσφορά για πάνω από δώδεκα χρόνια στον ΓΑΣ Κιλκίς και στον κιλκισιώτικο αθλητισμό και με περισσότερα από τριάντα μετάλλια σε Βαλκανικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα ανοικτού και κλειστού στίβου , με δεκάδες συμμετοχές με την εθνική ομάδα σε Παγκόσμιους, Μεσογειακούς, Βαλκανικούς και διεθνείς αγώνες, αποφάσισε ότι είναι η καλύτερη στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα στην αθλητική του σταδιοδρομία .
Η μεταγραφή του έγινε με την συγκατάθεση του ΓΑΣ Κιλκίς μαζί με τις πιο θερμές ευχές όλων των ανθρώπων του στίβου του συλλόγου για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες.
Με την συγκατάθεση του ΓΑΣ Κιλκίς πήραν μεταγραφή ακόμη ο δεκαοκτάχρονος πρωταθλητής των δρόμων ταχύτητας Χαράλαμπος Μηναρετζής ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον με τον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης , όπως επίσης και η δεκαεπτάχρονη πρωταθλήτρια των ρίψεων Σοφία Φωτιάδου που πήγε στον ΑΣ Αίας Κιλκίς .
Στον ΑΣ Αίας Κιλκίς μεταγράφηκε επίσης η ρίπτρια Ελένη Φωτιάδου και με ελεύθερη μεταγραφή ο παλιός πρωταθλητής της σφυροβολίας Θεοχάρης Χατζηαδαμίδης.
Στον αντίποδα ο ΓΑΣ Κιλκίς απέκτησε από τον ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς '89 την δεκατριάχρονη ταλαντούχο σπρίντερ Μαριάνθη Σιδηροπούλου.