Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 12:18:46 πμ
etpa
Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 14:52

Συνάντηση ΔΕΕΠ Κιλκίς της Ν.Δ. με τη Δόξα Γερακαριού

Συντάκτης:

Την ομάδα της Δόξας Γερακαριού επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Απριλίου 2021 κλιμάκιο της ΔΕΕΠ ΝΔ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μ. Παπαδόπουλο και την υπεύθυνη του τομέα αθλητισμού κ. Γ. Τριανταφυλλίδου.

 

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του τομέα αθλητισμού της τοπικής κομματικής Οργάνωσης της ΝΔ για γνωριμία, καταγραφή και ανταλλαγή απόψεων για τον αθλητικό χώρο σε επίπεδο νομού οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την ομάδα του Γερακαριού και ειδικότερα στην προβληματική περίοδο που διανύουμε λόγω του κορωναϊού.

Οι άνθρωποι της Δόξας Γερακαριού έθεσαν υπ' όψιν των ανθρώπων της ΔΕΕΠ ΝΔ ως κυριότερα προβλήματα την συντήρηση των αποδυτηρίων, των πάγκων του γηπέδου καθώς και το αρδευτικό σύστημα του γηπέδου ώστε να καταστεί κατάλληλο για την χρήση των  αγώνων και προς την κατεύθυνση αυτή ζήτησαν την συνδρομή και υποστήριξη της ΔΕΕΠ για την εξεύρεση λύσεων.
Σε άμεση παρέμβαση προέβη το κλιμάκιο της ΔΕΕΠ ΝΔ δίνοντας λύσεις στα διάφορα ζητήματα. Οι άνθρωποι της Δόξας Γερακαριού βρίσκονται σε άμεση επαφή ως προς της διαδικασία υλοποίησης θέτοντας αναλυτικότερα τα υλικά που χρειάζονται για την έναρξη των εργασιών.     
Από πλευράς Δόξας Γερακαριού συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Α. Παπαδόπουλος και ο Αντιπρόεδρος κ. Σ. Ανδρεανίδης.