Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024, 2:19:00 πμ
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 09:31

Το 2ο τουρνουά Γρήγορου Σκακιού «Λευτέρης Ναβροζίδης» θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς τιμούν τη μνήμη του αείμνηστου Κιλκισιώτη Λευτέρη Ναβροζίδη, που ήταν επί χρόνια ο στυλοβάτης της ανάπτυξης του σκακιού στην πόλη του Κιλκίς και της Μακεδονίας γενικότερα, προκηρύσσοντας το 2ο τουρνουά γρήγορου σκακιού (Rapid) «Λευτέρης Ναβροζίδης», το οποίο θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024. Η διοργάνωση έχει ενταχθεί και στο επίσημο πρόγραμμα των Ελευθερίων του Δήμου Κιλκίς 2024.

Οι αγώνες θα γίνουν σε δύο χωριστά γκρουπ. Δικαίωμα συμμετοχής στο Α’ Γκρουπ έχουν οι σκακιστές/στριες με έγκυρο Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας. Στο Β’ Γκρουπ μπορούν να συμμετέχουν σκακιστές και σκακίστριες κάτω των 12 ετών  (γεννημένοι από το έτος 2012 και μετά), χωρίς να υποχρεούνται να διαθέτουν δελτίο αθλητή. Όλοι οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν με «ελβετικό» σύστημα 7 γύρων και η έναρξη του 1ου γύρου θα γίνει στις 11.00π.μ. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει και παράλληλες δράσεις όπως ελεύθερο παιχνίδι σκακιού, φωτογραφικό αφιέρωμα και έκθεση αναμνηστικών από την προσωπική συλλογή του Λευτέρη Ναβροζίδη κ.α.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής στον σύνδεσμο https://www.chesskilkis.gr/rapid2024 ή τηλεφωνικά στο 6976095019 (κ. Σπυρλιάδης).  Την αναλυτική προκήρυξη των αγώνων καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς https://www.chesskilkis.gr/