Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021, 1:34:27 πμ
etpa
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 15:36

Yψιστη τιμή για τον Αλέξανδρο Αλέρου η βράβευση από τον ΣΕΓΑΣ

Συντάκτης:

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της μέχρις τώρα καριέρας του έζησε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου ο πρωταθλητής του τμήματος Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου.

 

Ο 17χρονος αθλητής τιμήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ στην ετήσια γιορτή της Ομοσπονδίας Ελληνικού Κλασσικού Αθλητισμού για τους κορυφαίους αθλητές του 2019 στον χώρο του Στίβου, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ο Αλέρου, που ήταν Πρωταθλητής πέρσι στα 400μ. και στα 800μ. στις Κατηγορίες Κ20 και Κ18, ήταν στην Κατηγορία «Ειδική Βράβευση» σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού.

Παρουσία πολλών εκπροσώπων της Πολιτείας, αλλά παράλληλα της οικογένειάς του και πολλών συγγενών, και συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Θεόδωρο Ντουντούκη, την Υπεύθυνη του Τμήματος Στίβου Χριστίνα Ντουντούκη, και τους Υπεύθυνους της Ακαδημίας Μιχάλη Αναστασιάδη και Κωνσταντίνο Ντουντούκη, ο Αλέξανδρος Αλέρου παρέλαβε τη τιμητική πλακέτα.

Μάλιστα έκανε τη τιμή να παρευρεθεί στην εκδήλωση και να φωτογραφηθεί μαζί του και η Πρέσβειρα της Νιγηρίας στην Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος συνεχίζει να κάνει υπερήφανο όχι μόνο τον σύλλογό του, αλλά και όλο τον Νομό Κιλκίς με τις επιτυχίες του!