espa pkm

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2026, 9:38:36 πμ

Εκπαίδευση

Θέματα σχολικής καθημερινότητας, συνυφασμένα με το εκπαιδευτικό έργο και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, βρέθηκαν στην ατζέντα της χθεσινής συνάντησης αντιπροσωπείας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς με τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 5ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς εκφράζουν τις θερμές και ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς την εταιρεία REAL TOBACCO  Α.Ε.για τη γενναιόδωρη χορηγία οκτώ (8) νέων, ντουλαπών για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου μας.

Οι μαθητές, οι μαθήτριες, η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς – Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια για την ευγενική χορηγία προϊόντων στο εργαστήριο της Αυτόνομης Διαβίωσης, συνδράμοντας στην επίτευξη των στόχων μας και κατ’ επέκταση στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

Προς τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Αγαπητά μου παιδιά,

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα ενός νέου ταξιδιού γνώσης, δημιουργίας και όμορφων εμπειριών για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2026 – 2027 η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμά της, ότι θα προσφέρει και φέτος δωροεπιταγές για την αγορά σχολικών ειδών σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου, που προέρχονται από οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή στα παιδιά τους.

Για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από την ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση:

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι αυλές των σχολείων γεμίζουν ξανά παιδικές φωνές, όνειρα, αγωνίες και προσδοκίες.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» που λειτουργεί σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων-Ε.Ο.Π.Α.Ε. πρόκειται να υλοποιήσει μακροχρόνια παρέμβαση για παιδιά με τίτλο Επιλέγω και αποφασίζω!

Σήμερα, μαζί με το σχολικό κουδούνι οφείλει να χτυπήσει και το κουδούνι αφύπνισης της κυβέρνησης.

Σελίδα 1 από 388