Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024, 9:02:00 μμ
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 22:22

Βασιλόπιτα και απονομή πιστοποιήσεων στο Εκπαιδευτήριο “Μαγλουσίδη”

Την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015, στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς, το Εκπαιδευτήριο «Μαγλουσίδη» έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα!
Η γιορτή ξεκίνησε με την διευθύντρια, κυρία Μαγλουσίδη Νικολέττα, να αναγγέλλει ότι το Εκπαιδευτήριο «Μαγλουσίδη» είναι πλέον και Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1, μετά την πιστοποίησή του από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Ακολούθως, στην σύντομη, αλλά περιεκτική ομιλία της υπογράμμισε την προσπάθεια, τόσο των μαθητών, όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού, που με την μεταδοτικότητα και το μεράκι τους οδήγησαν τους σπουδαστές στον επιθυμητό στόχο, που είναι η επιτυχία και η αναγνώριση.


Στη συνέχεια, οι δύο εκπρόσωποι του Βρετανικού φορέα The Ariston project, αναφέρθηκαν στη σημασία των ξένων γλωσσών, για το μέλλον της εργασίας και ενημέρωσαν για τα προγράμματα Young Pionners, Roi Edu 16-25, Roi Edu Business και For Parents Only, που τρέχουν στο εκπαιδευτήριο «Μαγλουσίδη»!
Ακολούθησε παρουσίαση ποικίλων εργασιών από μαθητές διαφόρων επιπέδων, για να φθάσουμε στην περήφανη και λαμπρή απονομή πιστοποιήσεων στους σπουδαστές, των οποίων οι επιτυχίες υπήρξαν σαρωτικές!
Η γιορτινή εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας, τα δώρα (ένα για μαθητή και ένα για γονέα) στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί.
Η κυρία Μαγλουσίδη, ευχόμενη υγεία, επιτυχίες και ευημερία, ευχαρίστησε για την πολυετή εμπιστοσύνη και την γόνιμη συνεργασία που διαχρονικά οι γονείς δείχνουν στο όνομα «Μαγλουσίδη».