Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 4:04:34 μμ
Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 12:58

Η Διδασκαλία της Λογοτεχνίας στο Γυμνάσιο και ιδιαίτερα στο Λύκειο

Συντάκτης:

Με επιτυχία υλοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 επιμορφωτική συνάντηση των φιλολόγων του Νομού Κιλκίς στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Τη συνάντηση διοργάνωσαν το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας δια των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02 και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς».


Στη συνάντηση η καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. κ. Αποστολίδου Βενετία παρουσίασε τα θέματα της συνάντησης: «Φιλαναγνωσία και εφηβική ηλικία» και «Η Διδασκαλία της Λογοτεχνίας στο Γυμνάσιο και ιδιαίτερα στο Λύκειο».
Την επιμόρφωση παρακολούθησαν πλήθος φιλολόγων από σχολεία του Νομού Κιλκίς, καθώς και ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02, κ. Μανωλίδης Γεώργιος. Από την παρουσίαση της κ. Αποστολίδου Βενετίας και από τη συζήτηση που ακολούθησε προέκυψαν πολύτιμα συμπεράσματα και υπήρξε ανατροφοδότηση μεταξύ των φιλολόγων.
Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς» διά του Διοικητικού του Συμβουλίου εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίησή του για την επιτυχία της επιμόρφωσης και ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Αποστολίδου Βενετία και στον κ. Μανωλίδη Γεώργιο. Διαβεβαιώνουμε τους/τις συναδέλφους πως οι προσπάθειες του Συνδέσμου για επιμόρφωση και διάδραση ανάμεσα στους συναδέλφους θα συνεχιστεί με τη συνδρομή όλων μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Τρόπιος
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σοφία Γ. Μεσίγκου-Κρικώνη