Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, 2:42:12 πμ
etpa
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 17:43

Κλειστά τα σχολεία του δήμου Κιλκίς για αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Συντάκτης:

Κλειστά θα παραμείνουν τελικά τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία του δήμου Κιλκίς λόγω της κακοκαιρίας, για αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, μετά από σχετική απόφαση του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr.

 

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτησή μας, πολλοί δρόμοι και πεζοδρόμια που οδηγούν σε σχολεία, αλλά και αυλές σχολείων έχουν σκεπαστεί από το παγωμένο χιόνι, καθιστώντας επικίνδυνη την πρόσβαση στις σχολικές μονάδες για τους μικρούς μαθητές και τους συνοδούς τους. Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία το πρωί της Δευτέρας αναμένονται θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους -6 βαθμούς κι αυτό δεν διευκολύνει τα πράγματα και για την πρόσβαση στα σχολεία, αλλά και για το συχνό άνοιγμα των παραθύρων λόγω κορονοϊού.

Για τα σχολεία του δήμου Κιλκίς που θα παραμείνουν κλειστά θα υπάρξει τηλεκπαίδευση για τα παιδιά, με πρόγραμμα που θα αποφασιστεί από τους Διευθυντές/τριες και Προϊσταμένες, σε συννενόηση με τους συλλόγους διδασκόντων (όσο αυτό είναι δυνατόν).
Η τηλεκπαίδευση μπορεί να γίνει είτε πρωί, είτε απόγευμα όπως γινόταν.

Το απόγευμα αναμένεται η απόφαση του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, για το τι μέλλει γενέσθαι, οπότε και θα ενημερώσουμε άμεσα τους δημότες του Κιλκίς.