Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 5:40:32 πμ
Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 13:28

Μεγάλη η ανταπόκριση στη δράση ενημέρωσης «marketing και e marketing αγροτικών προϊόντων» της Επιμορφωτικής στο Πολύκαστρο

Η ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Κ.Δ.Β.Μ. Α.Ε. (Ανάδοχος Έργου) σε συνεργασία με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.) (Αναθέτουσα Αρχή) και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς, υλοποίησαν με επιτυχία τη Δράση Ενημέρωσης με θέμα το «Marketing και e-Marketing αγροτικών προϊόντων». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28/3/24στο Παράρτημα της Επιμορφωτικής στο Πολύκαστρο και η ανταπόκριση του κοινού ήταν εξαιρετικά θετική.

Το μάρκετινγκ, δηλαδή η οργανωμένη προσπάθεια μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού να ικανοποιήσει τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες των καταναλωτών, ήταν το βασικό θέμα της ενημερωτικής δράσης,  εστιάζοντας περισσότερο στο μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες και τα ιδιαίτερα σημεία προσοχής, ώστε να εφαρμόζουν επιτυχημένα το μάρκετινγκ γενικά αλλά και ειδικά για αγροτικά προϊόντα, τόσο ως επιχειρηματίες όσο και ως εργαζόμενοι. Η έρευνα αγοράς αλλά και η διαφήμιση με σύγχρονους και παραδοσιακούς τρόπους κέντρισαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων καθώς επίσης εξηγήθηκαν παραδείγματα εφαρμογής επιτυχημένου μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων. Αξίζει να παρακολουθήσετε ένα σύντομο βίντεο από τη Δράση Ενημέρωσης. (Βίντεο-παραγωγή: Κώστας Χαραλαμπίδης, Γνώμη Κιλκίς Παιονίας).

Η Δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης: «Επαγγελματική Κατάρτιση σε εργαζόμενους ΜΜΕ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς» η οποία εντάχθηκε στο ΠΑΑ 2014- 2020, στην Υποδράση 19.2.1.2 «Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης σε ΜΜΕ αγροτικών περιοχών» στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ), LEADER/CLLD Κιλκίς» της Ο.Τ.Δ. «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.), Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.