Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023, 8:46:32 μμ
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 09:12

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων στο παράρτημα της Επιμορφωτικής Κιλκίς στο Πολύκαστρο

Το ΚεΔιΒιΜ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Κ.Δ.Β.Μ. Α.Ε. σε συνεργασία με το ΚεΔιΒιΜ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ.  στο πλαίσιο της Πράξης:

 «Επαγγελματική Κατάρτιση σε εργαζόμενους ΜΜΕ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς» η οποία εντάχθηκε στο ΠΑΑ 2014- 2020, στην Υποδράση 19.2.1.2 «Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης σε ΜΜΕ αγροτικών περιοχών» στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ), LEADER/CLLD Κιλκίς» της Ο.Τ.Δ. «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.) πρόκειται να υλοποιήσει το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης

 

" Βασικές Αρχές Marketing Τροφίμων-Αγροτικών Προϊόντων, Σύγχρονο Marketing μέσω social media "

Το πρόγραμμα κατάρτισης περιλαμβάνει:

  • 120 ώρες θεωρητικής κατάρτισης
  • 18 ώρες πρακτικής άσκησης (case studies)
  • 12 ώρες (2 εκπαιδευτικές επισκέψεις) σε ΜΜΕ παραγωγής Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων
  • Εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση του Πιστοποιητικού «DIGITAL MARKETING-Υπεύθυνος Marketing Τροφίμων»

 

Ωφελούμενες της δράσης είναι ΜικροΜεσαίες Επιχειρήσεις εντός της  περιοχής εφαρμογής του τοπικού προγράμματος, ήτοι όλης της Π.Ε. Κιλκίς εκτός της εντός σχεδίου περιοχής της πόλης του Κιλκίς οι οποίες ενδιαφέρονται να καταρτίσουν το προσωπικό τους στο συγκεκριμένο θέμα και η δραστηριότητα τους έχει συνάφεια με αυτό.

 

Σκοπός του προγράμματος κατάρτισης είναι να καταρτίσει τους συμμετέχοντες σε θέματα που αφορούν το marketing τροφίμων και αγροτικά προϊόντα και ειδικότερα την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων πωλήσεων μέσω social media.

Το πρόγραμμα κατάρτισης θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της δια ζώσης κατάρτισης στο παράρτημα του ΚεΔιΒιΜ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΠΕ στο Πολύκαστρο.

Δικαιολογητικά Συμμετοχής

1. Αίτηση (η οποία είναι διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (www.epimorfotiki.gr)

2. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου

3. Αποδεικτικό Εκπαιδευτικού Επιπέδου (αντίγραφο απολυτηρίου υποχρεωτικής εκπαίδευσης ή Λυκείου ή Δίπλωμα ΙΕΚ ή Πτυχίου ή Μεταπτυχιακού τίτλου, ή Διδακτορικού τίτλου σπουδών της Ελλάδας ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ). 

4.  Βεβαίωση εργοδότη υπάρχουσας εργασιακής κατάστασης σε ΜΜΕ της περιοχής παρέμβασης

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτηση μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής, είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@epimorfotiki.gr είτε να την υποβάλλουν αυτοπροσώπως στις Δομές του ΚεΔιΒιΜ.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει στις  20/11/2023 και λήγει στις 1/12/2023. Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ.

Κιλκίς

Δοϊράνης 56, Κιλκίς

Τηλ: 23410 28705 , 23410 29690

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ.

Πολύκαστρο

Εθν. Αμύνης 37, Πολύκαστρο

Τηλ: 23430 97340,

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.