Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 3:01:01 πμ

Εκπαίδευση

Μια αντιπροσωπεία μαθητών της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς παρέδωσε, την Παρασκευή 26/6/15 στον π. Ευστάθιο, στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου, μια ποσότητα φρέσκων κρεμμυδιών. Ο σκοπός ήταν να διατεθούν τα κρεμμυδάκια στο συσσίτιο που οργανώνει η Εκκλησία για κάλυψη μέρους των διατροφικών αναγκών των οικογενειών της πόλης μας που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Διευθύντριας του ΓΕΛ Αξιούπολης αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να  ευχαριστήσω από καρδιάς το Σύλλογο των Διδασκόντων του ΓΕΛ Αξιούπολης  για την αγαστή  συνεργασία των οκτώ ετών και την καθοριστική συμβολή   του στην προαγωγή του εκπαιδευτικού έργου στο σχολείο μας.

Ενόψει των εγγραφών μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά (15 – 30 Ιουνίου και 1-10 Σεπτεμβρίου) καλούμε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου και δεν δύνανται να παρακολουθήσουν  τα μαθήματα σε ημερήσια σχολεία, να εγγραφούν στο Εσπερινό Γυμνάσιο του Κιλκίς.
Σας ενημερώνουμε ότι:

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  LEONARDO DA VINCI όπου συμμετέχει το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (ΕΚ) Κιλκίς υλοποιήθηκε εκπαιδευτική συνάντηση στην Ιταλία. Το πρόγραμμα με τίτλο «Κτίρια με σχεδόν μηδενική ενεργειακή απόδοση»

Οι νέοι διευθυντές στα γυμνάσια και λύκεια του ν. Κιλκίς

Το Κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Παρανεστίου επισκέφθηκε η ΣΤ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Χέρσου σε ένα 2ήμερο πρόγραμμα στις 7 και 8 Ιουνίου 2015 με τίτλο «σκασιαρχείο στη φύση».

Το κλείσιμο των μεγάλων project  με τη ΣΤ’, στο 5ο Δ. Σ. Κιλκίς, ορίστηκε να γίνει στο σχολείο, με μορφή ημερίδας βιωματικών εργαστηρίων γονιού - παιδιού, για το απόγευμα της 10ης Ιουνίου, με συμμετοχή των υπευθύνων των προγραμμάτων Χρήστου Δεσποινίδη και Αφροδίτης Ντίνου, των Έφης Γεωργακοπούλου και Μαρίας Χατζηγεωργιάδου, εκπροσώπων του Νηρέα Κιλκίς και των γονέων/κηδεμόνων της ΣΤ' τάξης.

Η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς δημοσιεύει σήμερα τους νέους διευθυντές των 33 Δημοτικών Σχολείων του νομού Κιλκίς και την πλήρη μοριοδότησή τους.

Η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς δημοσιεύει σήμερα τους νέους διευθυντές των 33 Δημοτικών Σχολείων του νομού Κιλκίς και την πλήρη μοριοδότησή τους.

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 21:33

Ημερίδα για την Προστασία του Περιβάλλοντος

Συντάκτης:

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2015, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας του Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των 33ων Πολυκαστρινών ενημερωτική ημερίδα για το Περιβάλλον και τη σημασία που έχει για το σύγχρονο άνθρωπο η διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας.