Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020, 5:48:47 πμ

Εκπαίδευση

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-5-2020)

Του Γιώργου Ξενέλη.

Στο νoμό Κιλκίς έχουν υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης 23 εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δέκα διαφορετικών ειδικοτήτων:

Για «ένα ακόμα βήμα» προς την νέα κανονικότητα έκανε λόγο η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ανακοινώνοντας το άνοιγμα και των υπόλοιπων δομών της Εκπαίδευσης.

«Σχεδόν 3 μήνες τώρα εργαζόμαστε συλλογικά, Πολιτεία και εκπαιδευτική κοινότητα, για να προσαρμόσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία στα νέα δεδομένα της υγειονομικής κρίσης», σημείωσε.

Με σαφώς μικρότερη συμμετοχή μαθητών, αλλά και καθηγητών, συνεχίζονται τα μαθήματα στα γυμνάσια και λύκεια του νομού, τρεις εβδομάδες και πλέον εβδομάδες πριν την επίσημη λήξη του σχολικού έτους στις 12 Ιουνίου.
Οι σχολικές αίθουσες παρουσιάζουν σημαντική έως κραυγαλέα αποψίλωση στην τρίτη τάξη, όπου οι τελειόφοιτοι προετοιμάζονται, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, για τις πανελλαδικές. Βοηθούντος και το κορονοϊού η συμμετοχή φέτος των μαθητών της γ' λυκείου στα μαθήματα προσεγγίζει το 20%. Μόνο ο ένας στους πέντε παρακολουθεί.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-5-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (26-5-2015)

Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 09:19

Αιμοδοσία οργανώνει η ΕΛΜΕ Κιλκίς

Συντάκτης:

Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ  θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία στις 25 και 26  Μαΐου ίου 2020,  ώρα 09.00 πμ έως 12.30 στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ. 

Οι καθηγητές που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν.  και στο ΑΧΕΠΑ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-5-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (23-5-2015)

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Κιλκίς σύμφωνα με την απόφαση της ΟΛΜΕ αποφάσισε, την Τρίτη 19/05, την κήρυξη 2ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας από τις 12:00 π.μ έως 2:00 μ.μ και παράσταση διαμαρτυρίας στις 2.00 μ.μ τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς με στόχο την έκφραση της πλήρους αντίθεσής τους στην υπουργική απόφαση (ταυτόχρονη σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία).