Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:30:37 μμ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 21:39

Πολύτεκνοι: Συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές - τσάντες στα πρωτάκια”

Ο προεδρος του  συλλογου πολυτεκνων γονεων Ν.Κιλκις  ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ και το Δ.Σ. του συλλογου συγχαίρουν μέσα από την καρδιά τους, τις νέες και τους νέους  που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και τους εύχονται κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους να διευρύνουν  τις γνώσεις και τους ορίζοντες τους.

Η επιτυχία τους αποτελεί δικαίωση για τη μακροχρόνια προσπάθεια, την επιμονή και τη θέληση που επέδειξαν για να επιτευχθούν οι στόχοι τους.Να συγχαρουμε επισης τους γονεις και τους  καθηγητες τους που τους  βοηθησαν να γινει το ονειρο τους πραγματικοτητα. Θέλουμε όμως να απευθυνθουμε και στα παιδιά που παρ’ ότι μόχθησαν δεν  κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Θα πρέπει  να γνωρίζουν ότι οι  εξετάσεις αυτές δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά μια από τις πολλές δοκιμασίες, και ταυτόχρονα ευκαιρίες που θα συναντήσουν στη ζωή τους για να αξιοποιήσουν τις ξεχωριστές ικανότητες και τα ταλέντα που έχει ο καθένας τους και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.
ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ   ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ 20 0ΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.

Μοίρασαν σχολικές
τσάντες στα “πρωτάκια”
Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ο πρέοδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου Πολυτέκνων έδωσαν σχολικές τσάντες στα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που θα πάνε φέτος στην πρώτη τάξη του Δημοτικού και ευχήθηκαν καλή χολική χρονιά, υπομονή και αγάπη σε παιδιά και γονείς.