Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 2:27:44 πμ
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 23:37

Πρωτιά ΔΑΚΕ στους δασκάλους και ενίσχυση της «Κίνησης»

Με μόνο δυο ψηφοδέλτια πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στη ΔΟΕ στο Σύλλογο Δασκάλων Κιλκίς, προσκείμενα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, με τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ να μην κατεβαίνουν στις εκλογές, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου.
Πρώτη δύναμη για την αναδείχθηκε η ΔΑΚΕ (πρόσκειται στη Ν.Δ.) με 183 ψήφους έναντι 170 της «Κίνησης Εκπαιδευτικών» που ενισχύθηκε σημαντικά (πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ). Από τους 386 ψηφίσαντες οι 25 επέλεξαν το «άκυρο» και οι 8 το «λευκό».


Από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ κατά σειρά εκλέχτηκαν οι: Γιάννης Γάγος και Θωμάς Γραμμενάς.
Από το ψηφοδέλτιο της «Κίνησης» αντιπρόσωποι εκλέχτηκαν οι: Κώστας Σακελαρίου και Αναστάσιος Κεσίδης.
Για την εκλογή αντιπροσώπων στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ η ΔΑΚΕ έλαβε 185 ψήφους και 9 αντιπροσώπους και η «Κίνηση» 159 ψήφους και 8 αντιπροσώπους, ενώ υπήρξαν 37 «λευκά» ψηφοδέλτια και 5 «άκυρα».
Από τη ΔΑΚΕ κατά σειρά εκλέχτηκαν: Γιάννης Γάγος, Θωμάς Γραμμενάς, Κώστας Ταλαμπίρης, Αλέξανδρος Γρόζος, Γιώργος Τερζιάδης, Γεωργία Κοκκινάκη, Γιάννης Καραΐτης και Γιώργος Παπαβασιλείου.
Από την «Κίνηση» εκλέχτηκαν: Κώστας Σακελαρίου, Αναστάσιος Κεσίδης, Γενοβέφα Ναβροζίδου, Αναστάσιος Αλεξανδρίδης, Δέσποινα Χασιώτη, Αικατερίνη Αμπράζη, Καλλιρόη Στεργίου και Γιάννης Κακουλίδης.

Έκθεση εικόνων