Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 2:00:17 πμ
etpa
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 16:18

Τα Δημοτικά Σχολεία ν. Κιλκίς εντάσσονται στο νέο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων. Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με την υφ. Εργασίας

Συντάκτης:

Κατά τη σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο κ. Γεωργαντάς ενημερώθηκε ότι η ΠΕ Κιλκίς εντάσσεται στο νέο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων για την περίοδο 2021-2023, το οποίο θα ανακοινωθεί άμεσα.

 

Ειδικότερα, η κυρία Μιχαηλίδου ενημέρωσε τον Βουλευτή Κιλκίς ότι το πρόγραμμα, στο οποίο το Κιλκίς εντάσσεται για πρώτη φορά, θα περιλαμβάνει 1034 μερίδες ημερησίως, οι οποίες θα διατίθενται σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού.

Σημειώνεται ότι η διάρκεια του προγράμματος θα είναι δύο σχολικά έτη, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα.

Με τον τρόπο αυτό, ικανοποιείται ένα διαρκές αίτημα της κοινωνίας του Κιλκίς, το οποίο είχε τεκμηριωμένα τεθεί από τον Γιώργο Γεωργαντά, ενώ αποδεικνύεται η έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης στους μαθητές του παραμεθορίου Νομού μας.

Θα παραμείνουμε σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, προκειμένου να διασφαλίζουμε τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της εκπαιδευτικής διαδικασίας, στον Νομό μας.