espa pkm

Τρίτη, 14 Απριλίου 2026, 7:22:09 μμ
Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 23:50

Βουλή: Διάσκεψη των Προέδρων χωρίς ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ

Χωρίς τη συμμετοχή των εκπροσώπων της ΝΔ, του Ποταμιού, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί η Διάσκεψη των Προέδρων που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην κοινοβουλευτική διαύγεια, αντικείμενο της Διάσκεψης είναι ο προγραμματισμός του κοινοβουλευτικού έργου για την ερχόμενη εβδομάδα.


Πηγές από το ποτάμι σημειώνουν πως από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί δεν υπάρχει λόγος να συγκληθεί η Διάσκεψη των Προέδρων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, «οι εκπρόσωποι της ΚΟ του ΚΚΕ δεν θα πάρουν μέρος στη σημερινή συνεδρίαση της διάσκεψης των Προέδρων, η οποία δεν έχει κανένα απολύτως αντικείμενο, από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί και ουσιαστικά βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο».

Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, δήλωσε νωρίτερα πως το ΠΑΣΟΚ δεν βλέπει κανέναν λόγο για πραγματοποίηση της σημερινής διάσκεψης των προέδρων.

Πηγή: Το Βήμα