espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 6:33:34 πμ
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 15:50

Η Βουλή συζητά-ψηφίζει το 3ο μνημόνιο (Live) -Τσακαλώτος: Χωρίς συμφωνία στο Eurogroup θα πάμε σε δάνειο-γέφυρα

Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίασητης Διάσκεψης των προέδρων, ξεκινά το πρωί της Πέμπτης στις τέσσερις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής η επεξεργασία της νέας συμφωνίας της κυβέρνησης με τους θεσμούς.


Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, της διαρκούς επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής-Εμπορίου και της διαρκούς επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεσημέρι, οπότε θα αποφασιστεί η συνέχιση της διαδικασίας στην Ολομέλεια.

Το αν το εν λόγω σχέδιο νόμου θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, όπως έχει ζητήσει η κυβέρνηση, θα εξεταστεί κατά την έναρξη της συνεδρίασης.


Πηγή: Το Βήμα